Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветеслава Гълъбова: Ако човек няма пари да нахрани детето си, ние няма как да го успокоим

.
Цветеслава Гълъбова

Ако човек няма пари да нахрани детето си, ние няма как да го успокоим. Водещата роля за намаляване на тези страхове трябва да е на държавните институции. Това каза в Нова телевизия д-р Цветеслава Гълъбова, директор на държавната психиатрия и член на медицинския експертен съвет към правителството.

Трябва да бъдем стриктни в спазването на мерките, да черпим информация от надеждни източници и да не повещаваме цялото си време на свързаните с коронавирус новини. 10-15 минути на ден е достатъчно. Интернет дава хиляди възможности да си запълним времето с нещо интересно и полезно, отбелязва психиатърът. 

Тя допълни: "Не всеки спазва препоръките на Световната здравна организация за самопомощ, защото хората са различни и в ситуации като тази често лъсват личностните дефицити.

Пандемията разкрива истинската природа на ККП 

18 факта - комунистически Китай е основният виновник за най-голямата световна криза след Втората световна война

ЗАПОЧНАХА БУНТОВЕТЕ! Жителите в Хубей на бунт след премахването на карантината; Полицията бита със собствените си щитове, колите на ченгетата са преобръщани – ВИДЕО

Трудно ще излезем от кризата, свързана с епидемията, но не е невъзможно. Въпрос на желание, дисциплина и на дълбкоката увереност, че ще се справим с тази криза. Всички ние трябва да се мобилизираме".

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!