Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хипотези: Коронавирусът е проектиран от човека, открит е отпечатък от генно-инженерна модификация

Американски холистичен лекар публикува разкрития, според които коронавирусът е проектиран от човека и че в гените му със сигурност присъства отпечатък на вектори за генетична модификация. Д-р Гейбриъл Казънс е директор на центъра за подмладяване "Дърво на живота" в Аризона, САЩ, и е автор на книги за здравето.

Ето какво съобщава той.

Вирусолози установиха, че коронавирусът от Ухан е проектиран лабораторно. Вирусологични лаборатории от различни страни потвърдиха, че този вирус е проектиран от човека и в гените му със сигурност присъства отпечатък на вектори за генетична модификация. С други думи, във вирусните проби присъстват останки от генно-инженерни инструменти за вмъкване на нови гени.

Една от първите лаборатории, които откриха това, беше топ изследователски институт в Индия, наречен Kusuma School of Biological Sciences. Техният анализ на последователността на РНК показа, че в този коронавирус е вкарана част от вируса на СПИН. Този специфичен СПИН сегмент му позволява да се внедрява в лигавиците на човешкото тяло по-добре, отколкото другите коронавируси. Присъствие на който и да е аспект от вируса на СПИН в коронавирус не е имало никога досега.

RAI-3 излъчила още през 2015 г. филм за създаването на новия коронавирус в лабораторията в Ухан? (ВИДЕО)

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

21 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ в Китай при COVID-19

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса


Според известен вирусолог от Пекин този коронавирус със сигурност е плод на човешка намеса чрез генно инженерство. Същият учен посочва, че по това време на годината не се продават или намират прилепи на пазара на животни в Ухан. 45% от хората, които бяха заразени първи, не са посещавали този пазар. Това ясно показва, че спекулациите за разпространяване на вируса през пазара на животни в Ухан са напълно неверни.

Отначало се предполага, че този вирус е пренесен от прилеп, случайно избягал от намираща се на 20 мили от пазара в Ухан лаборатория. Но все по-сериозно се твърди, че вирусът не е намерен в прилеп на пазара. Вероятно става дума за случайно изпуснат вирус, който представлява биологично оръжие. Само в САЩ може да има близо 10 лаборатории за изследване на вируси, където това вече се е случвало.

Въпросът, на който човечеството трябва да отговори, е: „Защо произвеждаме човешки смъртоносни биологични оръжия в изследователски центрове от нива 3 и 4 по света?“ Не само демонстрираме неспособността си да се справим с тях по начини, които предотвратяват случайни изпускания, но самата идея за създаването на тези смъртоносни биооръжия е антитетиза на висшата морална и етична мъдрост и на библейските учения. Да вървим срещу божествената цел на живота е против Бога. Все някога трябва да спрем това безумно поведение.

Това, че този вирус се отглежда в лаборатория, не означава, че не трябва да го приемаме насериозно. Напротив, изключително важно е адекватно да се подготвим за срещата с него. Д-р Гейбриел Казънс казва, че повечето лекари нямат пряк опит в лечението на коронавирус, но все пак предлага някои мерки, които изглеждат като разумен и сравнително безопасен подход предвид сериозността на потенциална епидемия.

Той препоръчва да се приемат йодни препарати и сребърна вода заедно с антиоксиданти, вит. А, Д и С, както и корени от женско биле като чай или тинктура за защита на белите дробове. Предлага редица продукти, които самият той е разработил или открил, чрез своя уебсайт.

Източник: https://kundaliniyogafriends.wordpress.com

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!