Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: ЕС не е предвидил никакви средства за България

Борисов Урсула

За никого не са предвидени никакви средства, първо ще се осигурят пари за Еврозоната. Години наред слушахме някой да ни обяснява, че Еврозоната ще ни оскъпи живота. Това коментира премиерът Бойко Борисов след заседанието на Европейския съвет.

Съюзът към днешна дата няма проблем с парите, защото всяка една държава си решава проблемите. Може да разберете колко трудно ще се осигури финансирането от страна на държавите донори. Към днешна дата за количество пари не се говори, заяви министър-председателят.

Европейската солидарност съществува, категоричен е премиерът. Всички колеги вярват, че българските заводи ще започнат да произвеждат защитни облекла и за тях, каза още той.

Пак вярвайте на комунистически Китай! Истината за Ухан идва от опашките за урни пред погребалните бюра! Хиляди се тълпят,...

ЗАПОЧНАХА БУНТОВЕТЕ! Жителите в Хубей на бунт след премахването на карантината; Полицията бита със собствените си щитове, колите на ченгетата са преобръщани – ВИДЕО

Според Борисов никой не може да каже колко ще продължи тази ситуация. Казваме няколко месеца, защото не искаме да си представим повече, сподели още той.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!