Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Горанов: Стига сте ламтели за пари, не разбрахте ли, че ви отпуснахме кредити?

Владислав Горанов не пожела да отговори защо у нас не се предприемат мерки като тези в съседните ни държави и страните членки на ЕС. 

Той помоли повече да не му се задават такива безмислени въпроси. 

Всяка държава решава какво и как ще прави сама, ние сме дали реални мерки, какво и как обещавал някой някъде не ме вълнува много. 

Всички знаем, че българите обичат да драматизират, не познавам лично аз някой, който да не може да си плати сметките този и следващият месец ако се наложи.

Все пак вижте какви са спестяванията на граждани в банките и тогава задавайте въпроси, ще се повторя, но българите сме богати хора и не трябва да чакаме на държавата да ни спасява с помощи, понеже опозицията искала това.

ЗАПОЧНАХА БУНТОВЕТЕ! Жителите в Хубей на бунт след премахването на карантината; Полицията бита със собствените си щитове, колите на ченгетата са преобръщани – ВИДЕО

21 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ в Китай при COVID-19

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса

Китай изпрати 150 000 дефектни COVID-19 тестови комплекта в Прага

Бил съм в Китай почти месец на обмен. Изобщо не ме изненадва, че всичко тръгна оттам. Издевателства и глупости в името на партията са...

Опозицията ако можеха да управляват България нямаше да ни я оставят преди 10 години фалирала и ние да се оправяме вече толкова време, кризата ще отмине, всичко ще е както преди. 

Ние сме дали мярка, всеки ще може да изтегли кредит ако е толкова закъсал, но не ми се вярва това да го направят повече от 1000 българи, защото всички имат спествания.

Недялко Харизанов, Фейсбук

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!