Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БОЕЦ: Това е инфекциозното във Видин. Няма да ни убивате в този концлагер /снимки/

.
Тоалетната на инфекциозната болница във Видин Източник: БОЕЦ

Това е инфекциозното във Видин. Няма да позволим да ни убивате в този концлагер. Това пишат членовете на гражданско сдружение БОЕЦ на страницата си във Фейсбук. Оттам уточниха, че снимките, където трябва да се лекуват болните от коронавирус и други тежки заболявания, са направени вчера. Т. е съвсем актуални са.

„Публикувам снимки от Инфекциозното отделение във Видин в момента! Картината е потресаваща. Днес Щаба обяви първият случай на заразен с коронавирус във Видин. Преди две седмици съобщиха, че заразените ще бъдат настанявани в това отделение. Във видинската болница НЯМА НИТО ЕДИН инфекционист! Тогава БОЕЦ пуснахме видео как изглежда отделението от вън и зададохме няколко въпроса към управляващата ни мафия, които нямат отговор и до днес. Вируса обаче вече е при нас и положението е ужасяващо, както за пациентите, така и за медиците!“, отбелязват от организацията.

Оттам допълват: „СЕГА не питам вече , а заявявам, че ако мой близък бъде установен с коронавирус НЯМА да изпълня карантината, НЯМА да позволя да бъде вкаран и убит в този концлагер, а ще го натоваря в колата и ако трябва на таран ще мина през КПП-тата им, но ще го закарам в същата частна клиника, или във ВМА, където се лекуват свинете. Защото и гражданите имаме право на здраве, грижи и живот“, се казва в позицията.


.


. 

. 

.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!