Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руски професор пророкува: Милиони европейци ще се устремят към Русия, най-безопасната страна в света

"Сегашната ситуация в Европа е поредната аларма. Колко пъти вече съм казвал: скоро милиони коренни европейци ще се устремят към Русия като най-безопасната и естествена (без извращения) държава в света", пише в профила си в Туитър руският професор Виталий Третяков, декан на Висшето телевизионно училище към Московския държавен университет.

И продължава:

"Трябва да подготвяме градовете си за тях, да им запазим парцели земи в Централна Русия и Сибир", завършва той.

Третяков стана известен у нас с участието си в предаване на държавната телевизия "Россия 1" посветено на скандала, който предизвика руския патриарх Кирил в България през март 2018 година.

Тогава България, българските политици и българския народ бяха обвинявани от участниците в предаването на скандално известния водещ Владимир Соловьов.

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

21 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ в Китай при COVID-19

Българите бяха наричани "неблагодарни", президентът Радев е наречен: "човек в кавички, който се моли на американските содомити", а политиците ни - "дегенерати", а участниците в предаването призоваваха "да бъдат сменени настоящите български управници".

В Русия той предизвика присмех пък с твърдението си, че Руските пътища не са по-лоши от тези на Европа, а просто са по-дълги и затова на хората така им се струва.

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: https://faktor.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!