Ивайло Мирчев: Доброволците се отказват заради Гешев

.
Иван Гешев

В битка сме. Пандемия. Търсят се доброволци, хора, които да помагат на други хора.

Кметовете организират кампании и събират доброволци, за да помагат в различни дейности, там където ресурсите на институциите не са достатъчни. Изведнъж се появява Гешев и прокуратурата, и изискват пълните данни на доброволците - имена, ЕГН, адрес, телефон…

В резултат доброволци вече няма, отказват се, защото нямат доверие на прокуратурата и се притесняват защо точно на прокуратурата са ѝ нужни данните им и какво възнамерява Гешев да прави с тях?

Недопустимо е заради грижата за PR-а на гл. прокурор да се саботира работата на и без друго претоварената администрация и не толкова многото хора, които помагат.

Прокуратурата не е партия, гл. прокурор не е опозиционен лидер, не е и политик. А дори и да беше - ако наистина иска да помага, има деликатни начини да го направи, без да пречи на работата на лекари, фармацевти, кметове... 

Ивайло Мирчев, Фейсбук

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци:

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...