Ген. Атанас Атанасов: Борисов да не държи 70 минутна реча, а да изпълнява задълженията си

.
Атанас Атанасов

За отговорността Никакъв щаб, независимо от високата компетентност на участниците в него, не носи отговорност, защото не е ОРГАН на власт и няма разпоредителни правомощия. Щабът за борба с коронавируса е създаден със заповед на министър-председателя, който е орган!

Орган на власт е и Министерският съвет, който не е заседавал редовно от както е обявено извънредното положение, а отговорен за неговото свикване е министър-председателя!

И министърът на здравеопазването е орган. Има право да издава заповеди, но ... в кръга на своята компетентност. Когато е необходимо разпореждане в областта на повече от едно министерство това трябва да става с Постановление на Министерския съвет, което е отговорност на колективния орган, свикван и ръководен от министър-председателя! А не министърът на здравеопазването наред със своята компетентност да изземва правомощията на колегата си вътрешен министър.

Та. Премиерът Борисов да не държи 70-сет минутни обяснителни речи пред журналистите, а да изпълнява задълженията си на висш орган на власт, за какъвто е избран и ОТГОВОРЕН! 

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов, Фейсбук


Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...