Радан Кънев: Премиерът вчера каза неверни неща. Противопостави бизнеса с пенсионерите

.
Радан Кънев

Трябва стриктно да следваме мерките на Щаба. Мерките навсякъде стават много строги. Нужно е дисциплина и спокойствие. Изправени сме пред свирепа икономическа криза. Робота на властта е да не се допуснат верижни фалити, да не се счупи малкият и среден бизнес-гръбнакът на икономиката. Малкият бизнес е жив организъм. Късната помощ, ако не е на място, не е помощ.
Това каза евродепутатът Радан Кънев по БТВ.

Трябва да има пряка финансова подкрепа. Премиерът вчера каза неверни неща. Има държави с конкретни планове. Франция отделя 300 млрд., Германия отделя 500 млрд. Българи може да предложи  и 3 , и 5 млрд. Има ги. 

Не е вярно, че Европа не помага. 2, 5 млрд. лева се дават за българската икономика. Правителството трябва прозрачно да заяви кой лев къде ще отиде. Възмути ме вчера опита да се поставя бизнес на пенсионери. Да се говори за малкия и средния бизнес с понятия олигарси и майбаси, е опасна манипулация. 

Гешев си прави щаб от милиционерската академия. Не може да има два щаба. Щабът винаги е един. Войната се печели от икономиката и в тила. Вчера съобщиха за първи колега от ЕНП от Полша, заразен с коронавирус.  Бързо се разпространява тази зараза. Разчитаме, че инфектираните хора ще получат адекватна помощ.

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...