Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китайски военнослужещи дават клетва за отказване от ККП

Volunteers of the Global Service Center for Quitting the CCP hold a poster,

„Поздравяваме офицерите и военнослужещите за отказването от ККП” гласи плакатът на доброволци от Световния център за отказване от ККП (Global Service Center for Quitting the CCP). (Epoch Times)

"Гласът на армията" бе наречен китайски войник, отправил призив към всички сегашни и бивши китайски военнослужещи да се оттеглят от китайската комунистическа партия (ККП). Апелът му бе подкрепен от военни офицери, включили членовете на своите семейства в публичните изявления за отказване от ККП.

Смелата инициатива на китайския войник е във връзка с движението „Оттегляне от китайската комунистическа партия”, провокирано от публикацията „Девет коментара за комунистическата партия” / „9-те коментара” (Nine Commentaries on the Communist Party / The Nine Commentaries).

На призива са се отзовали много ветерани и сегашни военнослужещи, като са обявили че се отказват от членството си в комунистическата партия. На 5-и август девет офицера и военнослужещи заедно са се оттеглили от ККП. Едновременно с това някои служители и армейски персонал са направили изявления, че напускат ККП, като са включили в тях и членовете на своите семейства.  

Офицер, служил в 38-ми армейска група, написал в изявлението си за отказване от ККП:

"Аз съм военен, демобилизиран от 1999 г.. От живота си като военен и от чутото и видяното в обществото осъзнах, че това е зла политическа партия, фашистка феодална политическа групировка, политически инструмент, който погубва бъдещето на нашата родина и поробва китайския народ. Китайската армия беше принизена до армия за обслужване единствено на ККП, на техните семейства и слуги. С това изявление се отказвам от ККП.".

Шунтиан Уонг (Shuntian Wang), близък на офицер от военното командване в Шинджиянг (Xinjiang), каза, че още преди години е разпознал злите отличителни белези на ККП и се отказва от нея с думите:

"ККП е причината за всички изтърпени от китайския народ катастрофи. Да изхвърлим ККП от Китай, следвайки волята на Небето.".

В отговор на призива на "Гласът на армията", той планува да даде гласност на този апел като разкаже за него на всички служители и военни които познава, за да даде своя принос в разгромяването на ККП от китайския народ.

Офицери и водещи се на служба към Втори артилерийска група написаха в своите изявления за отказване на ККП:

"Аз се заклевам, че след като реализирах злата природа на ККП, вече не съм член на ККП и на нейните организации, и няма да служа единствено на ККП. За мен най-високо стоят интересите на китайския народ, като поддържам национализирането на трупите. Обещавам да се включа в армията на демократичен Китай в бъдещото, в  благоприятния за това момент. Обещавам да се включа в армията, която ще свали ККП когато му дойде времето. Дори ако не съм в състояние да се присъединя към движението за елиминиране на ККП, обещавам да не стрелям по тези, които свалят ККП и да не да позволя да стана зъл инструмент в ръцете на ККП, за потискане на онези, които я унищожават.".

Заявители:

"Девет души, включително офицер Zhang, сержант Чен, сержант Ли (Officer Zhang, Sergeant Chen, Sergeant Li) и други сержанти от Втора артилерийска армия."

"Ветерани от 256-и полк (взвод 32362, отряд 89), 86-та дивизия, 31-ва армия в Чинджиянг (Qujiang)"

"38396-ти взвод на военноморския флот в Южно море."

"Лиу Юан (LiuYuan) от самолетния взвод на Военното командване в Хуадонг (Huadong)."

"Сърце, чисто като вода."

"Безсмъртен на бойното поле."

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

By Feng Changle, Epoch Times

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!