Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Властите се готвят за сериозна пандемия, „Арена Армеец“ се превърна в полева болница (СНИМКИ)

Image_8332196_302

В началото февруари Китайската комунистическа партия е поръчала 1,000,000 чували за трупове

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Китайската комунистическа партия е отговорна за глобалното разпространение на коронавирус – ВИДЕО

Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса (Вирус на Китайската комунистическа партия) – ВИДЕО

Властите в България изглежда очакват италиански вариант на разпространението на коронавируса, след като разиграват апокалиптичен сценарий за болница с много легла. 

От тази сутрин в зала „Арена Армеец“ в София се провежда тренировка по разгръщане на полева болница в спортна зала. Това съобщи премиерът Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.

И продължи: 

Тя е препоръчана от Националния оперативен щаб, а провеждането й съм разпоредил аз. В тренировката участват Министерството на отбраната, Министерството на здравеопазването, Министерството на младежта и спорта и Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“. Тренировката се ръководи от Националния оперативен щаб. 

До края на днешния ден се провежда първият етап от учението – устройване на временен център за настаняване на пациенти под карантина с възможност за прерастване във военно полева болница. Втората фаза на тренировката е – дооборудване с необходимото медицинско оборудване и апаратура.

Третият етап е – съгласуване на действията на институциите по транспортиране, настаняване и обслужване на пациенти. Последната четвърта фаза на учението е – прекратяване на дейността на временния център за настаняване на пациенти под карантина. 

Заместник-началникът на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов ми докладва, че вече е създадена организация тренировката да се проведе и в други областни градове. В държавния резерв и Министерството на отбраната са на разположение 15 000 легла. 

Вижте как

Вижте как

24 часа

24chasa.bg

Тайната история на коронавирусното биооръжие

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Прессъобщение: Първа белодробна трансплантация на коронавирус пациент в Китай, произходът на органите под въпрос

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса – През първите два месеца от бума на заразата пред очите му денонощно умирали хора

Дори насред коронавирустната епидемия комунизма не престава да преследва и изтезава: Шест практикуващи Фалун Гонг умират за един месец след изтезания в затвора Полицай дори се присмива: „Твоето страдание ми доставя удоволствие.“

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!