Ужас е обзел Усвояващите! На кой ще оставят Усвоеното? Крути мерки в НС срещу COVID-19? Марешки цъфна със скафандър в парламента – УНИКАЛНИ СНИМКИ

.
Веселин Марешки Източник: БГНЕС

Единствено в кв. “Столипиново” и в Народното събрание не се спазват препоръките на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса. Тези думи отправи от парламентарната трибуна лидерът на партия “ВОЛЯ” Веселин Марешки, облечен в предпазен костюм и гумени ръкавици.

От няколко дни от партията заявяват, че е недопустимо 240 души, които ежедневно контактуват с много хора, да работят един до друг в Парламента.

“По най-брутален начин се гази демокрацията”, категоричен беше лидерът на “ВОЛЯ”.

Марешки и Кръстина Таскова влязоха в парламента опаковани в защитни облекла. Те присъстваха на гласуването на Закона за мерките по време на извънредно положение, който се обсъждаше от депутатите и мина на второ четене в парламентарна комисия.

Парламентът обаче работи при строго спазване на правилата, спуснати от Националния оперативен щаб, увери председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя заяви, че на всеки час парламентарната трибуна се дезинфекцира, а по време на обсъждането се виждат и депутати, които носят маски.

Депутатът от ДПС Йордан Цонев също се появи с атрактивно защитно облекло в парламента - върху диоптричните си облекла той бе поставил предпазни такива, а освен всичко бе с маска и ръкавици, за да се предпази от COVID-19.

Крутите мерки в НС обаче създават и трудности в общуването. По време на дебатите днес Цвета Караянчева заяви, че заради предпазните маски трудно чува изказвания, въпроси и коментари на депутатите, които не са пред микрофона на трибуната.

31e3e91949451f0da60c38cf41b25c44

 

.
Веселин Марешки

.
Веселин Марешки, Кръстина Таскова
.
Веселин Марешки
.

.

.

Веселин Марешки, Кръстина Таскова


.
Йордан Цовев

Източник/ци: https://frognews.bg/

http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...