Коронавирусът победи НАТО! Германия се оттегля от военните учения Defender Europe 20

/Поглед.инфо/ На 13 март 2020 г. командването на германския Бундесвер обяви решението си да се оттегли от антируските учения НАТО Defender Europe 20. Поради разпространението на коронавирусната епидемия германските войски няма да участват при маневрите.

Ученията Defender Europe 20 започнаха през февруари и трябваше да продължат до юни. Те са най-голямото американско учение за прехвърляне на войски от САЩ в Европа през последните 25 години.

Тайната история на коронавирусното биооръжие

Китайският коронавирус е биологично оръжие, създадено от китайската армия

Експерт: Китайският корона вирус е създаден в лаборатория в Ухан като биологично оръжие

Основните места за обучение са площадките за обучение в Полша и Германия. Оборудването за американските бронирани бригади, участващи в ученията, се разтоварва в пристанищата на Белгия, Холандия и Германия или се съхранява в складове в Белгия и Германия. Това оборудване и оръжия се транспортират от Германия в конвои до учебните площадки на за обучение в Германия и Полша. Логистиката на тези превози беше осигурена от 1500 германски войници. Предвижда се до 100 железопътни превози с влак до мястото за обучение и до 50 дни транспорт в конвой по пътя. Тази задача е изпълнена само частично досега.

Напускането от Бундесвера на ученията „Defender Europe 20“ означава спиране на цялата верига за доставки на военна техника и оръжия за ученията. Според информационната агенция AFP продължаването на прехвърлянето на американски войници за ученията от САЩ през германските летища е спряно. Това означава ефективно спиране на учението.

Коректното име: “ККП-вирус” – за да разграничим жертвите от виновниците

"Глобалната пандемия от коронавирус трябва да послужи за зов за пробуждане на света... Китайският режим е проблемът, а не решението"

От 20 февруари германците успяват частично да доставят танкове, бойни превозни средства и друга техника до американска бронетанкова бригада на площадката за обучение в Полша, на тренировъчното игрище в Дравско Поморско. Военни служители от 2-ра бронетанкова бригада на 3-та пехотна дивизия пристигнаха на тренировъчната площадка в Полша през германски летища от САЩ.

Но на 12 март Министерството на отбраната на САЩ обяви съкращаване на програмата за обучение. Пентагонът вече трябва официално да потвърди спирането на маневрите Defender Europe 20. В крайна сметка решението на командването на Бундесвера блокира ключовата логистика за ученията. Вече получи съобщения за спирането на разтоварването на транспортни кораби с военна техника в пристанищата на Белгия и Холандия. На 13 март два транспортни кораба, Resolve и Benavidez, останаха в морето пред пристанището на Flushing, но не спряха за разтоварване.

Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса (Вирус на Китайската комунистическа партия) – ВИДЕО

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Китайската комунистическа партия е отговорна за глобалното разпространение на коронавирус – ВИДЕО

Трябва също така да НАпомним, че норвежките власти решиха да отменят останалата част от ученията на НАТО „Defender Europe 20“. Както бе съобщено в навечерието на 11 март от Американското командване в Европа (EUCOM), това решение се дължи на предпазните мерки, предприети във връзка с появата на коронавирус COVID-19.

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Превод: Поглед.инфо

Източник/ци: https://pogled.info/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...