Виталий Аверянов: Изглежда коронавирусът е прикритие за съвсем друга “епидемия”

/Поглед.инфо/ Няколко мисли за непланираната среща на Федералния резерв на САЩ и какво означава това.

Коронавирусът има някакъв реален основен мотив, обаче, както мнозина вече са се досетили, това не е чумата на 21 век, а сравнително банална инфекция, която започна много навреме. Тоест, с други думи, това е черен пиар, елемент на мощна информационна война, чиято цел е да се всее паника и хаос. Батко Лукашенко също намекна за това онзи ден, като каза, че в Беларус е спокойно, а Русия „гори с коронавирус“. Да, мозъците и емоциите горят. Досега не са заразени много хора, но милиони хора са заразени с информационния вирус. При това начело на паниката вървят не простите жители, а властите и чиновниците, които готвят небивали карантинни мерки за Русия.

Тази информационна война служи като катализатор за криза, която би могла да се развие по-бавно - но сега, благодарение на умелото манипулиране на съзнанието, тя ще се ускори значително.

Може би КЛЮЧОВОТО СЪБИТИЕ, обясняващо какво точно се случва, се случи снощи - между 15 до 16 март. То някак си много глухо и слабо бе описано в нашите медии. Междувременно нощната и непланирана среща на Федералния резерв взе безпрецедентни решения.

Основният лихвен процент е поставен на нулата, за което медиите все пак пишат.

Така нареченият резервен коефициент също е нулиран (тоест банките преминават в режим, при който се осигурява ликвидност без ограничения).

Обявено е „количествено облекчение“ от 0,7 трилиона долара.

Цената на суаповете с водещи ценни книжа е намалена до 0,25%.

Не съм икономист, но мои познати анализатори ми казаха, че подобни мерки съответстват на "масов ядрен удар". Тоест, меко казано, тези мерки са безпрецедентни.

Говорим за събития, много по-сериозни от случилото се през 2008 г. Мащабът на началото на срива наподобява Великата депресия, въпреки че историята не се повтаря буквално. Този път всичко ще се случи малко по-различно, отколкото при Хувър.

Какво общо има коронавирусът с това? Случайно се е оказал причина да започне рестартиране на световната финансова система? Едва ли.

По-скоро това е акт във война, в която буквално всички държави и централни банки ще загубят, както и много корпорации и в която само много тясна група бенефициенти може да спечели ...

Нещо ми подсказва, че настоящата игра е началото на планирания „грабеж на века“, измама, в резултат на което активите и натрупванията на много страни, компании и частни лица ще бъдат ефективно преразпределени в полза на настоящата финансова олигархия, и по-конкретно сред стотиците нейни съставни семейства. Делът на тяхното имущество в пъти ще нарасне, въпреки че той и сега е много голям: през 2010 г. беше поне 40%, а сега е около 50.

Превод: В. Сергеев

Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса (Вирус на Китайската комунистическа партия) – ВИДЕО

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Китайската комунистическа партия е отговорна за глобалното разпространение на коронавирус – ВИДЕО

Тайната история на коронавирусното биооръжие

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Прессъобщение: Първа белодробна трансплантация на коронавирус пациент в Китай, произходът на органите под въпрос

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса – През първите два месеца от бума на заразата пред очите му денонощно умирали хора

Дори насред коронавирустната епидемия комунизма не престава да преследва и изтезава: Шест практикуващи Фалун Гонг умират за един месец след изтезания в затвора Полицай дори се присмива: „Твоето страдание ми доставя удоволствие.“

Източник: Изборски клуб

Източник/ци: https://pogled.info/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...