Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Домусчиев: Третирам се с препарат, който помага, но го няма у нас. Болните от коронавирус не сме чумави

big_0000bb

Кирил Домусчиев даде първото си официално телевизионно интервю в ефира на „Нова,“, която е негова собственост.

„Чувствам се добре, нямам влошаване на състоянието, благодарение на един изключителен медицински екип. Дано следващата седмица изследванията да установят подобряване в състоянието ми. В България едва ли има доктор, който е запознат и има практика с този вирус.

Общо взето всички доктори разчитат на опита си с досегашните нормални вируси и това, което излиза като протоколи от изследвания в държави като Франция, Германия, Австрия, Щатите. Върнах се преди десетина дни от Франция и още там бях усетил лека настинка, бях малко неразположен.

Прибрах се вкъщи и си направих едноседмична карантина до миналата неделя, лекувах се със стандартните медикаменти.

Съпругата ми също вдигна температура, показа и тя сериозни признаци на разболяване и в крайна сметка си пуснахме към края на седмицата коронавирус, който се оказа отрицателен и при нея, и при мен.

В неделя решихме пак да си направим преглед и да отидем за скенер на белите дробове. Най-близката болница до нас беше „Софиямед“, където живеем и се оказа, че имаме двустранни бронхопневмонии и се оказа, че трябва да бъдем хоспитализирани.

Децата, за радост, са добре, и те стояха вкъщи с нас, и те бяха с температури, но всичките им тестове досега, които са над три, показват, че нямат коронавирус и вече са здрави“, разказа Домусчиев в ефира.

„След като вече постъпих в болницата, от там взеха още един допълнителен тест, който се оказа положителен. Жена ми си направи още 3-4 теста и всички бяха отрицателни, което доказва теорията, че жените по-трудно ги хваща. В крайна сметка сега съм изолиран в отделението, където бях настанен, и благодаря на медиците, които наистина показват много голям професионализъм и голяма грижа. Не се страхуват да лекуват един пациент с коронавирус. Това е една паника, която смятам, че не е редна – доктор да се страхува да лекува болен от коронавирус. Ние не сме чумави“, каза още той.

„Аз смятам, че по-рано от две седмици няма как да ме изпишат, но след една седмица ще се види дали и има някакво подобрение и да се види как върви лечението. Аз също се третирам с хлорохинов фосфат, този продукт се е доказал и е №1 във всички протоколи в Германия, Австрия, за третиране на болни от коронавирус.

За съжаление той в България отдавна го няма, това е продукт срещу маларията. Във всичките държави, където търсих да го купя за себе си, е много труден за намиране – изчерпан. Това е един доста стар продукт, на над 60 години е това лекарство. Надявам се, че колегите от хуманната фармация ще могат да реагират бързо. През това време правителството трябва да направи контакти с Германия, Франция, Индия, където се произвеждат.

Аз лично съм предприел една инициатива с моите контакти се опитвам да ги убедя да ми продадат известно количество от него, който искам да даря на националния щаб. Дано усилията ми се увенчаят в следващите дни с успех. За да могат да се третират всички хора, които имат нужда от този продукт“, разкри той.

„Препоръчвам на всички хора да не се паникьосват. Това не е чума, но е много неприятна болест, затова е важно всеки да спазва всички препоръки“, завърши Домусчиев.

Нова тв

Тайната история на коронавирусното биооръжие

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Прессъобщение: Първа белодробна трансплантация на коронавирус пациент в Китай, произходът на органите под въпрос

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса – През първите два месеца от бума на заразата пред очите му денонощно умирали хора

Дори насред коронавирустната епидемия комунизма не престава да преследва и изтезава: Шест практикуващи Фалун Гонг умират за един месец след изтезания в затвора Полицай дори се присмива: „Твоето страдание ми доставя удоволствие.“

Източник/ци: http://onovini.eu/2

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!