Домусчиев: Третирам се с препарат, който помага, но го няма у нас. Болните от коронавирус не сме чумави

big_0000bb

Кирил Домусчиев даде първото си официално телевизионно интервю в ефира на „Нова,“, която е негова собственост.

„Чувствам се добре, нямам влошаване на състоянието, благодарение на един изключителен медицински екип. Дано следващата седмица изследванията да установят подобряване в състоянието ми. В България едва ли има доктор, който е запознат и има практика с този вирус.

Общо взето всички доктори разчитат на опита си с досегашните нормални вируси и това, което излиза като протоколи от изследвания в държави като Франция, Германия, Австрия, Щатите. Върнах се преди десетина дни от Франция и още там бях усетил лека настинка, бях малко неразположен.

Прибрах се вкъщи и си направих едноседмична карантина до миналата неделя, лекувах се със стандартните медикаменти.

Съпругата ми също вдигна температура, показа и тя сериозни признаци на разболяване и в крайна сметка си пуснахме към края на седмицата коронавирус, който се оказа отрицателен и при нея, и при мен.

В неделя решихме пак да си направим преглед и да отидем за скенер на белите дробове. Най-близката болница до нас беше „Софиямед“, където живеем и се оказа, че имаме двустранни бронхопневмонии и се оказа, че трябва да бъдем хоспитализирани.

Децата, за радост, са добре, и те стояха вкъщи с нас, и те бяха с температури, но всичките им тестове досега, които са над три, показват, че нямат коронавирус и вече са здрави“, разказа Домусчиев в ефира.

„След като вече постъпих в болницата, от там взеха още един допълнителен тест, който се оказа положителен. Жена ми си направи още 3-4 теста и всички бяха отрицателни, което доказва теорията, че жените по-трудно ги хваща. В крайна сметка сега съм изолиран в отделението, където бях настанен, и благодаря на медиците, които наистина показват много голям професионализъм и голяма грижа. Не се страхуват да лекуват един пациент с коронавирус. Това е една паника, която смятам, че не е редна – доктор да се страхува да лекува болен от коронавирус. Ние не сме чумави“, каза още той.

„Аз смятам, че по-рано от две седмици няма как да ме изпишат, но след една седмица ще се види дали и има някакво подобрение и да се види как върви лечението. Аз също се третирам с хлорохинов фосфат, този продукт се е доказал и е №1 във всички протоколи в Германия, Австрия, за третиране на болни от коронавирус.

За съжаление той в България отдавна го няма, това е продукт срещу маларията. Във всичките държави, където търсих да го купя за себе си, е много труден за намиране – изчерпан. Това е един доста стар продукт, на над 60 години е това лекарство. Надявам се, че колегите от хуманната фармация ще могат да реагират бързо. През това време правителството трябва да направи контакти с Германия, Франция, Индия, където се произвеждат.

Аз лично съм предприел една инициатива с моите контакти се опитвам да ги убедя да ми продадат известно количество от него, който искам да даря на националния щаб. Дано усилията ми се увенчаят в следващите дни с успех. За да могат да се третират всички хора, които имат нужда от този продукт“, разкри той.

„Препоръчвам на всички хора да не се паникьосват. Това не е чума, но е много неприятна болест, затова е важно всеки да спазва всички препоръки“, завърши Домусчиев.

Нова тв

Тайната история на коронавирусното биооръжие

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Прессъобщение: Първа белодробна трансплантация на коронавирус пациент в Китай, произходът на органите под въпрос

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса – През първите два месеца от бума на заразата пред очите му денонощно умирали хора

Дори насред коронавирустната епидемия комунизма не престава да преследва и изтезава: Шест практикуващи Фалун Гонг умират за един месец след изтезания в затвора Полицай дори се присмива: „Твоето страдание ми доставя удоволствие.“

Източник/ци: http://onovini.eu/2

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...