Мистерия! Израелката – пациент с номер 192, почивала в Банско, е изтрита от регистъра на заболели. Защо?

misteriia-izraelkata-patsient-nomer-192-468

На страницата на Министерството на здравеопазването на Израел е публикувана цялата информация около случая с болната жена, която е напуснала България и Банско, през летище Пловдив, след 5-дневен рейд из хотелите и заведенията в курортния град.

Израелката, диагностицирана с COVID-19, е била гост на Банско от 4-и до 9 март. Жената е на 30 години и е летяла през летище Пловдив. Пътувала е до Банско с автобус на туристическа агенция „Аркия“.

Спала е в хотел „Лион“ на датите от 04. 03. до 09. 03. Напуснала е хотела на 09 март и отново е пътувала с организиран от туристическата агенция автобус до Пловдив, където се е качила на самолет, полетът бил от 12:30 часа.

През времето, когато е била в Банско, тя е посетила следните места:

04. 03 – хотелски ресторант „Лион“
05. 03 – ресторант – „The bears“
06. 03 – Aпрески 360 07. 03 – Ресторант – „У дома“
08. 03 – Ресторант „Виктория“

Това е цялата информация, получена до момента.

Ако някой е бил през това време на тези места, трябва да се изолира под карантина и ако усети симптоми на коронавирус да уведоми най-близкият до него медицински център, пише struma.com.

Доколкото е известно, жената се чувствала добре и има само леки ефекти от заболяването, което не позволява тя да бъде настанена в болница, за това е у дома.

От израелското правителство са предоставили информация за жената, болна от опасното заболяване, тя е записана като пациент 192 и е с потвърдена положителна проба за COVID- 19.

До момента пациентката можеше да бъде проверена под този номер, но след проверка става ясно, че пациент с номер 192 липсва и вече е свален от правителството на Израел.

Защо е направено – остава без отговор, но все пак доказателства за пациентката с номер 192 има, преди тя да бъде изтрита от регистъра на заболели. 

Глас БГ 

glas.bg

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...