Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МВнР: Ситуацията по границите се променя всяка минута, не пътувайте

МВнР: Ситуацията по границите се променя всяка минута, не пътувайте

Външното министерство призова гражданите да не пътуват извън или към България, да отменят вече планирани пътувания и да спазват указанията на институциите у нас и в чужбина. Ситуацията на сухопътните граници на европейските страни се променя непрекъснато и драстично, което прави пътуването към или от България с всички видове транспорт невъзможно, предупреждават още от ведомството. Във връзка с превенциите срещу разпространението на коронавируса почти няма държава в Европа, която към този момент да не е въвела ограничителни мерки - затваряне на граници или на отделни ГКПП, засилване на граничния контрол, спиране на самолетни полети, затваряне на летища. 

Актуална информация за новите мерки, въвеждани от държавите по света, може да бъде намерена тук.

Във връзка с превенциите срещу разпространението на коронавируса почти няма държава в Европа, която към този момент да не е въвела ограничителни мерки - затваряне на граници или на отделни ГКПП, засилване на граничния контрол, спиране на самолетни полети, затваряне на летища. 

Затова за пореден път призовават всички български граждани „да не пътуват извън или към България, да отменят вече планирани пътувания и да спазват указанията на институциите у нас и в чужбина, да бъдат отговорни към себе си, близките си и обществото.” 

Източници: "Дневник", "Сега"

Източник/ци: http://glasove.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!