Никога няма да повярвам на човек, който стои на съседния стол до тиквата

Никога няма да повярвам на човек, който стои на съседния стол до тиквата, при това в министерски съвет. В тази зала свестни не влизат, откакто мафията е поела властта – само проверени доктринирани и фрустрирани хора. Никой друг.

Такива лица засяват страхове, за да берат власт!

А сега по същество. В България няма нито един смъртен случай, причинен от коронавирус – двата обявени не са починали от инфекцията. Това е истината. Другата истина е, че сме в почти военно положение, обявено от малоумните ни депутати, силно зависими от бандита. Блокиран е стопанския живот, възрастните и болни хора са оставени на произвола на съдбата, младите са уплашени до смърт и оставени без доходи, децата са закрепостени.

Някой от вас да е чул конкретен план за изход? Да са го пуснали по телевизията и да стане достояние на нацията? Защо не обявят официално, колко са смъртните случай от другите видове грип за сезона?!

Няма план. И няма да видите такъв.

Има само страх и ужас, при това в очи, които трябва да бъдат спокойни и уверени в действията, които предприемат и отговорността, която им предстои…

Николай Марков

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...