Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Никога няма да повярвам на човек, който стои на съседния стол до тиквата

Никога няма да повярвам на човек, който стои на съседния стол до тиквата, при това в министерски съвет. В тази зала свестни не влизат, откакто мафията е поела властта – само проверени доктринирани и фрустрирани хора. Никой друг.

Такива лица засяват страхове, за да берат власт!

А сега по същество. В България няма нито един смъртен случай, причинен от коронавирус – двата обявени не са починали от инфекцията. Това е истината. Другата истина е, че сме в почти военно положение, обявено от малоумните ни депутати, силно зависими от бандита. Блокиран е стопанския живот, възрастните и болни хора са оставени на произвола на съдбата, младите са уплашени до смърт и оставени без доходи, децата са закрепостени.

Някой от вас да е чул конкретен план за изход? Да са го пуснали по телевизията и да стане достояние на нацията? Защо не обявят официално, колко са смъртните случай от другите видове грип за сезона?!

Няма план. И няма да видите такъв.

Има само страх и ужас, при това в очи, които трябва да бъдат спокойни и уверени в действията, които предприемат и отговорността, която им предстои…

Николай Марков

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!