Най-сетне един истински мислещ! Проф. Константинов поставя под въпрос фалшивият Китайски модел: Само след 6 месеца ще бъде заразено половината човечество, у нас - 150 000, не спортувайте!

Проф. Михаил Константинов

Проф. Михаил Константинов

Проф. Михаил Константинов, който изработва модел за изчисление на инфекцията къ, Кризисния шаб, обясни в "Беновска пита" по Канал 3 как се изчисляват прогнозните очаквания за броя на заразените от COVID-19. "Ако тенденциите се запазят, в следващите 6 месеца в България от COVID-19 ще бъдат заразени 150 000 души. Трябва тази жестока тенденция да се пречупи. Банално стана, но освен че с т. нар. изолация или самоизолация на хората няма как да стане. Имаме опита на Китай, където с драконовски мерки инфекцията беше овладяна. Или поне така изглежда в момента. Хората, които нарушаваха тези мерки, просто изчезнаха.

В момента виждаме, че темпото на развитие на инфекцията надвишава това на геометричната прогресия. Аз бих нарекъл това свръхгеометрична прогресия. При геометричната прогресия има един постоянен показател, който показва колко пъти се увеличават заразените на ден. Да кажем, той може да бъде 1.1 примерно, което означава, че на следващия ден има 9 или 10 процента в повече заболели от предишния ден. Досега беше така. В момента обаче тези 10% започнаха да растат. Бяха 8, 9, сега са 10, утре ще станат 11. Това е още по-страшно, отколкото обикновената геометрична прогресия. Така сметките излизат, че само след 6 месеца ще бъде заразено половината човечество и ще умрат около два процента от тях.

Ще припомня, че през цялата Втора световна война умряха между 60-80 милиона души. Сега има опасност за 6 месеца да умрат повече от два пъти от това число. Ако нещо не направим нещо.  И тук всяка държава трябва да го направи, всеки човек за себе си - без всякакъв коментар. Като чуя какви идиоти има и как подценяват опасността, ми идва не знам какво да им направя. Всеки може да умре, когато си иска, но ако обича, да не убива хората около себе си. 

Да не се самозалъгваме: Лекарство и ваксини няма. А и докато се изработят милиарди ваксини, ще умрат много хора. Това е по-страшно от Испанския грип през 1918-1920 г., който е убил между 30 и 50 милиона души. Този сега е по-страшен, защото скоростта на разпространение е невероятна, смъртността е висока и инкубационният период е много дълъг. Досега известните вируси имага до 2 дни инкубационен период, сега стават 10. Оцеляването на хората е под въпрос, има и друга голяма опасност - обществото може да атомизира, да се разпадне, могат да изчезнат държавните структури. Това заплашва човечеството - разпадането на обществената тъкан.

Преди три дни нещата изглеждаха много по-добре. Сега вече изглеждат ужасяващо.

Преустановете тежките физически упражнения, те убиват имунната система. Наблегнете на лимони и ябълки, препоръча професорът.

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...