Ген. Мутафчийски: Не е време за купон, ще загубим наши близки!

Ген. Мутафчийски: Не е време за купон, ще загубим наши близки!

Шефът на ВМА предлага на кабинета въвеждане на най-твърди мерки - да работят само хранителните стоки и аптеките

Наложените мерки не дават задоволителен резултат, заяви шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски. Ще предложа на Министерски Съвет да въведе най-твърдите мерки, заяви шефът на ВМА в емоционално изявление на извънреден брифинг.

Мутафчийски смята, че са нужни крайни стъпки, за да опазим живота си. Няма да се посяга на хранителните магазини и аптеките, обеща шефът на Кризисния щаб. 

"Днес, на централни места в София животът като че ли продължаваше без смущения. Добре е, че имаме кураж, но не бива да сме лекомислени. Към нас се задава епидемия, коятто идва с невиждана ярост. Трябва да сме отговорни към близките, нащите родители, колеги, приятели.", каза Мутафчийски. 

Той сподели, че според него сме изпаднали в дребнотемие - да се итересуваме дали работят фризьорските салони и фитнес залите.

Идват времена на изпитание, които не са само икономически. Ще се загубят човешки животи, и то на тази които обичаме, тези които са ни отгледали, не скри ген. Мутафчийски. 

Да не ги разочароваме с нашето безхаберие, призова генералът.  

"Не ме питайте за фризьорските салони и будките за банички, това ще означава, че изобщо нищо не сте разбрали", помоли шефът на ВМА.

"Да си дадем шанс бурята да отмине с по-малко загуби", призова шефът на Кризисния щаб. 

"На практика с 30 процента се увеличи броят на заболелите за един ден. Вече са 41. В Германия се увеличиха с 50%. Цяла Европа налага безпрецедентни мерки въпреки ясното съзнание за икономическия ефект.

Въпросът е за физическото оцеляване на населението на Европа и света. Слава Богу, децата ни са пощадени! Но имаме възможност да спасим и нашите баби и дядовци и по-възрастни роднини и трябва да го направим! Опитайте се да спасите вашите възрастни родители. Опитайте се да спасите вашите баби и дядовци, вашето магазинче ще оцелее", завърши емоционалното си изказване генерал Мутафчийски.

Източник/ци: https://lupa.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...