Lupa.bg: Крили цяло денонощие починал от COVID-1974-годишният в „Пирогов” издъхнал още вчера на обяд, не съобщили, за да не създават излишна паника

Само в Lupa.bg: Крили цяло денонощие починал от COVID-19

От „Пирогов” и Кризисния щаб са задържали с цяло денонощие информацията за починалия от коронавирус 74-годишен мъж, научи Lupa.bg от служител в Спешния медицински център.

Вестта, че мъжът от село Василковци е втората жертва на COVID-19 бе обявена официално днес на обяд. „Той издъхна още вчера около 11,30 часа. Тази информация обаче умишлено беше задържана с мотив да не се всява излишна паника в първия ден с режим на „извънредно положение”, разкрива източникът ни.

Починалият 74-годишен мъж постъпи в  „Пирогов” във вторник, 10 март, заедно с 66-годишната си съпруга, която издъхна на 12 март привечер. Не е известно откъде възрастното семейство се е заразило с коронавируса.

Сред версиите са, че са хванали заразата от сина им, който работи в близост до „Илиянци”, или от дъщеря им, която се прибрала от Италия в средата на февруари.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...