Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Италия с рекорден дневен ръст от 3497 случая на заразени с COVID-19

Това е скок с 20%, инфектираните вече са 21 157

Властите обясняват този пик с безотговорното поведение на граждани, отишли на плаж или ски

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Днес бе отчетен най-големият дневен ръст на броя на заразените с коронавируса в Италия, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

През последните 24 часа в най-тежко засегнатата от вируса страна след Китай са били регистрирани 3497 нови случая - дневен ръст от около 20 процента. С това общият брой на заразените в Италия вече е 21 157.

Смъртните случаи в страната са се увеличили през последните 24 часа със 175. Общият брой на починалите в Италия вече е 1441.

Вчера италианските здравни власти мрачно прогнозираха, че случаите ще продължат да нарастват значително въпреки карантината, която бе наложена в страната на 9 март. Те се аргументираха с безотговорното поведение на много граждани, които въпреки предупрежденията да няма масови струпвания на хора са отишли на плаж или на ски курорт или са се събирали по площади, по-специално след затварянето на училищата.

Прессъобщение: Китайски агенти използват коронавируса, за да нападат „Шен Юн“

Прессъобщение: Първа белодробна трансплантация на коронавирус пациент в Китай, произходът на органите под въпрос

Дори насред коронавирустната епидемия комунизма не престава да преследва и изтезава: Шест практикуващи Фалун Гонг умират за един месец след изтезания в затвора Полицай дори се присмива: „Твоето страдание ми доставя удоволствие.“

Източник/ци: http://epicenter.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!