Властта забиколи държавния глава при обсъждане на извънредното положение

.
Румен Радев Източник: БГНЕС

Намерението на Министерски съвет да въведе извънредно положение в България заради случаите на коронавирус в страната не е обсъждано с държавния глава.
Това обяви прессекретариатът на президента във връзка с въведеното по-рано с решение на Народното събрание извънредно положение в страната за един месец.

Президентът не е бил предупреждаван за това по никакъв начин от страна на Министерския съвет или Народното събрание, уточняват от пресофиса на Румен Радев. 

Припомняме, чевчера  президентът оцени високо работата на оперативния щаб, но намекна, че Борисов понякога говори повече и се опитва да дава експертни мнения 

Не ме интересува! Беше изчезнал, отнякъде се появи да дава ъкъл! Нека говорят само лекарите!“. Така премиерът Бойко Борисов реагира на призива на президента Румен Радев политиците да не се правят на лекари и обратно по повод мерките срещу коронавируса.

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...