Lupa.bg: Бежанци сеят COVID-19? Проф. Владимир Чуков: Иран е заразила Близкия Изток с COVID-19

„На километри от границата ни с Гърция се прави бежански лагер. Мигрантите ще са много близо до Петрич и Сандански. Представете си да скочат в река Струма какво може да стане. Положението не може да се контролира". Това заяви пред Lupa.bg арабистът проф. Владимир Чуков по повод изграждащият се бежански лагер на българо-гръцката граница.

„Никой не знае дали мигрантите на браздата няма да са носители на коронавируса. Няма информация дали ще са изследвани”, допълни експертът.

По думите му Иран е заразила Близкия Изток с COVID-19. По официални данни петима ирански министри вече са болни, 15 депутати и внукът на Хеменеи също. Реалният брой на покосените от опасния вирус обаче се пази в тайна. Предполага се, че е голям. Вече има изкопани масови гробове, в които се хвърлят починалите хора. Главният прокурор е заплашил, че всеки, който разпространява истината за заразата, ще бъде подложен на наказателна отговорност „с непоправими последици”.

„Турция също пази в тайна случаите на коронавируса. Официално е обявила, че само двама души са пострадали от него. Това е абсурд”, категоричен е проф. Чуков.

Не може на 100% да се каже дали коронавирусът от Близкия Изток ще дойде у нас. Регистрираните болни в България са донесли заразата от Италия. Вече имаме и смъртен случай заради контакт с хора, завърнали се от Ботуша.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...