ГЕРБАлена от Луната за COVID-19: Медицинските лица ще изнудват властта!

Алена за COVID-19: Медицинските лица ще изнудват властта!

Астроложката Светлана Тилкова - Алена за пореден път разбуни духовете с твърдение, че медицинските лица в България и по света подготвят стачки и ще саботират борбата срещу разпространението на коронавируса. Дамата, която вече второ десетилетие „врачува” по Би Ти Ви, се позова на...Луната, за скандалното си астрологично предсказание.

„Аспект на Луната предупреждава за склонност и лесна податливост на манипулиране у нас и по света на медицински лица, на които строгите мерки, ограничения, увеличеното напрежение в работата им тежат и искат да се освободят от тази тегоба.

Възможни са стачки, изнудвания на властите, умишлени саботажи, дори безотговорно отношение към пациенти с други заболявания, водещи до тяхната кончина”, хвърля обвинения в аванс към лекарите и медицинските сестри Алена.

Думите й възмутиха десетки медицински работници, които с право се почувстваха засегнати. „Най-тежката битка на първа линия и с риск за живота си ще изнесат лекарите, медицинските сестри, санитарите и шофьорите на линейки, които се сблъскват с COVID-19. Недопустимо е да се настройва обществото срещу медицинските лица с клевети под формата на астрологична прогноза”, гневят се медиците.

Алена постави под съмнение, позовавайки се на Луната, морала на медицинските работници в България и по света.

Наскоро името на Алена бе забъркано с нейно мнимо изказване, че аурата на премиера Бойко Борисов пазела България от коронавирус. Светлана Тилкова обясни, че това нейно изказване е фалшива новина, но призна, че често пъти е правила астрологични прогнози на министър-председателят.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...