Арман Бабикян: Имам въпроси към Борисов, Ананиев и отговорните ”касиери” на здравеопазването

.
Арман Бабикян

Не съм специалист и няма да бъда, но имам няколко въпроса към Бойко Борисов, Ананиев и отговорните ”касиери” на здравеопазването у нас.

Защо основният ангажимент по овладяване на коронавируса е поверен САМО на държавните болници?В останалите няма ли капацитет? Не ползват ли една и съща Каса?

Защо всички средства за защита на персонала ( маски, защитно облекло, дезинфекция, апаратура за обдишване и т.н.) и пациентите са за сметка на държавните болници? Те очевидно няма да получат пари от Касата, нито от МЗ? Поне до тук е така!

Защо лекари само от държавните болници дават дежурства по границите и осъществяват контрол? От една страна се оголват отделенията, в които са пряко заети тези лекари и хората отиват на частно.

От друга, болницата трябва да плаща командировъчни, извънреден труд, и шофьор, за да се транспортират лекарите до границите?

Защо полицаите, които търсят хората имали контакт със заразените имат защитни облекла ( от държавата - така е редно), а лекарите в Белодробната болница, които са призвани да лекуват вече заразените - нямат защитни облекла?

Пиар експертът Арман Бабикян, Фейсбук

Източник/ци: https://frognews.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...