Цветанов в сензационно интервю: Властта в държавата е в ръцете на един човек!... Но за проблемите са виновни всички останали?

Бившият Втори в ГЕРБ и настоящ шеф на новоучредения Евро-атлантически център за сигурност – Цветан Цветанов, избра изключително интересна трибуна, от която за първи път да атакува директно бившия си ментор – премиера Бойко Борисов.

Цветанов беше на среща с бизнесмени в Тутракан, след което говори пред регионалното издание „Тутракански Глас“.

„Целта на създадения от нас център е да говорим по секторни политики, които са пряко относими към сигурността на България“, заявява Цветанов. – „Да даваме анализи за геополитика, енергийна сигурност, дезинформация, фалшиви новини, чуждо влияние върху обществото. Защото институциите отсъстват от държавата.“

Уж случайно, във връзка с последното си твърдение цветанов обявява, че „Властта у нас е съсредоточена в ръцете на един човек“, като без да назовата конкретно име, става повече от ясно, че има предвид бившия си лидер Бойко Борисов.

Цветанов обявява като последен приоритет на Евро-атлантическия център анализ на ситуацията в Черноморския регион, където Русия имала непропорционално военно и обществено влияние спрямо НАТО. За целта към института на Цветанов се е присъединил ген. Съби Събев – бивш кандидат за вицепрезидент на Реформаторския блок в тандем с Трайчо Трайков.

Лупа БГ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...