Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо прокуратурата е сляпа за най-явния грабеж през високите цени на горивата?

Защо прокуратурата е сляпа за най-явния грабеж през високите цени на горивата?

През последните дни цената на петрола падна под нивата си от 1991 година с почти 37% и удари цена на борсите около 30$ за барел.

В България обаче, цените на горивата са почти замръзнали.

Няма значение, че докато петрола струваше 96$ за барел по родните бензиностанции цената на горивата беше 2.33 лева за литър.

Почти два месеца петрола в целият свят се продаваше на цени под 50$, но и това няма значение за родната рафинерия, защото цената, въпреки буквално сриване на цените на петрола в България се е понижила само с няколко стотинки.

В момента цената на петрола вече е почти символична, естествено вместо в България горивата навсякъде да струват максимум 1.20 лева за литър, те са 2.22 лева, сега трябва всички заедно да питаме: Държавата къде е?

Гешев къде е ?

Кой ни ограбва с 1 лева на литър?

Има ли престъпен картел и закрилян ли е той от КЗК?

Защото вероятно грабежа е за милиарди, но прокуратурата гони кокошкари по селата и е сляпа за това ограбване, освен ако и тя не работи по поръчка?

Припомняме на прокуратурата, че цената на горивата оказва съществено влияние върху цената на стоките от потребителската кошница, а прокурор Гешев месеци наред демонстрираше, колко е загрижен за пенсионерите!

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!