Защо Коронавирусът е полезен за Шайката?

Първата и най-голяма полза от Коронавируса за Шайката, разбира се, е финансовата полза. Както и децата вече знаят, Шайката не се интересува от човешки животи и дали ще причини бедствие, за Шайката важни са САМО ПАРИТЕ. А пари по случая вече има - 150 милиона лева от бюджета вече се трошат по темата.

Днес се говореше за захлебване на "наши" фирми да произвеждат защитни облекла, а кокошката дето снася злани яйца (ЕС) вече говори за разпределение на едни 50 милиарда ЕВРО за борба с вируса. Интересното е, че допреди да се заговори сериозно за тия 50 милиарда у нас никакъв вирус нямаше, но веднага като се чу за финикийските знаци вирус се появи, та и болните (които така или иначе си бяха вече в болниците) веднага след като се появиха взеха бързичко да "имат подобрения" и да са "почти излекувани"...

Втората огромна полза за Шайката е, че сега, когато и мисирките са обработили народонаселението и чрез пропаганда са го вкарали в паника темите за вилата, миската и детето в Барселона; За връщането на едни пари за една поевтиняла газ; За едни мигранти по границите; За една вода в Перник; За едни горящи вносни боклуци и т.н. рязко слизат от дневен ред.

Третата полза е, че в условия на пандемия лесно могат да бъдат забранени и протестите по площадите, а медиите и социалните мрежи (както вече знаете) са отдавна под контрола на Шайката.

Така че спокойно, всичко върви по план. И да ни поизтрепе малко тоя вирус - няма страшно МС, НС, КРИБ и Гешев няма да бъдат застрашени или засегнати.

Александър Ресилковски

Източник/ци: https://liberta.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...