Осман Октай: Остана да бъде ударен Каракачанов и правителството пада

Остана да бъде ударен самият Красимир Каракачанов", коментира в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТV+ и TV1 бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай.

Той коментира акциите, при които бяха задържани длъжностни лица, предложени от Обединените патриоти. Според Октай главният прокурор Иван Гешев е бил "активиран от ДПС и от Пеевски". "ВМРО е основният стълб, който крепи властта. Падне ли ВМРО, Бойко Борисов ще зависи изцяло от ДПС и Делян Пеевски", коментира Осман Октай.

"Предполагам ,че Красимир Каракачанов подозира, че някой се опитва достатъчно да го изнерви и да го отстреля, а бъде ли отстрелян той, пада правителството, пада и Бойко Борисов", каза още Октай. Според него все пак ще се стигне до предсрочни парламентарни избори, а големият скандал, свързан с покупката на къщата в Барселона, ще се развие около това откъде са дошли парите за покупката на имота.

"Има в България хора, които днес са на ключови позиции, които контролираха създаването на всички офшорни компании и разполагат със списък за това кой стои зад коя компания. Убеден съм, че списъците с тези имена са в офисите на Делян Пеевски, той затова е толкова овластен "Имаше на бул. "Витоша" 2 консултантски фирми, които регистрираха компании в офшорни зони. Той е координатор на тези фирми", каза още Октай.

Източник/ци: https://liberta.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...