Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пепа Сомлева: Случайниците и Пунта Мара трябва да си ходят веднага! Сами!

Откриват covid-19 в Габрово – в сърцето на България (?), у самотно живееща пенсионерка (?) и то когато вече се подобрява в болницата (слава Богу и дай, Боже, жената бързо да оздравее)?!?!

Открили го на случаен принцип?!?! Това е факт, пораждащ безброй тревожни въпроси, на които не ние трябва да отговаряме, а онези, които бяха длъжни да вземат всички мерки за предпазване и контрол. То не бяха щабове, то не бяха брифинги, дори се занимаваха с политически игрички, срещу неудобни за властта мероприятия. 
А се оказа, че ТОЙ отдавна е тук.

Случи се това, което всички си говорехме с притеснение. Странно е, че сме държавата с най-голям процент емигрирали, движението тук е засилено и как така контролът за вирус не е засякъл нито един с температура до момента?!

Брифинги, щабове, мерки, предписания...

Кое пак е било Пунта Мара, че даже не разбрахме как вирусът е стигнал центъра на България и отдавна си работи. Припомням, че по данни на властите той е с дълъг инкубационен период, което означава, че щом жената вече се възстановява, той  е в Габрово поне от ТРИ седмици.
И Бог знае по кой път е дошъл и кой точно го е донесъл, щом е заразил самотно живееща жена?! А накъде е тръгнал, къде живее и къде още в ходил последните три седмици??? 

Да си прибират щабовете, глашатаите, викачките, баячките и ония ненормалните, които щели да се бесят и палят заради тях.... и да се махат!
Банда гласовити некадърници, с широки гърла!

Кое не им е ПУНТА МАРА?!

Здравеопазването ли?! 
Образованието ли?!
Пътищата ли?!
Електронното правителство ли?!
Проектите ли?!
Сигурността ли?!
Контролът ли?!
Институциите ли?!
Медиите ли?!
Съдебната система ли?!
Дипломацията ли?!

А сега се оказа, че открили вируса на случаен принцип!!!

Истината е, че ние сме оставени на Случайността!
А нас ни управляват СЛУЧАЙНИЦИ!

Министри, кметове и чиновници, начело с батката им и мисирките му, от сутрин до вечер представят ПУНТА МАРА - управлението им за върховно постижение.

Милиони невинни прокудиха, хиляди нещастни измряха от болести и стрес неизлекувани,  нацията е опростачена до болка, корупцията стърже дъното...А  сега

П.П.: Ако това е истина и вирусът е в Габрово, това означава, че проспаха най-важното събитие, откакто са на власт. Трябваше да пазят държавата, населението и живота ни. А Той, вирусът се шетри незабелязан дори!!!
И трябва сами да си ходят! 
Веднага!

Пепа Сомлева

Източник/ци: https://liberta.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!