Пепа Сомлева: Случайниците и Пунта Мара трябва да си ходят веднага! Сами!

Откриват covid-19 в Габрово – в сърцето на България (?), у самотно живееща пенсионерка (?) и то когато вече се подобрява в болницата (слава Богу и дай, Боже, жената бързо да оздравее)?!?!

Открили го на случаен принцип?!?! Това е факт, пораждащ безброй тревожни въпроси, на които не ние трябва да отговаряме, а онези, които бяха длъжни да вземат всички мерки за предпазване и контрол. То не бяха щабове, то не бяха брифинги, дори се занимаваха с политически игрички, срещу неудобни за властта мероприятия. 
А се оказа, че ТОЙ отдавна е тук.

Случи се това, което всички си говорехме с притеснение. Странно е, че сме държавата с най-голям процент емигрирали, движението тук е засилено и как така контролът за вирус не е засякъл нито един с температура до момента?!

Брифинги, щабове, мерки, предписания...

Кое пак е било Пунта Мара, че даже не разбрахме как вирусът е стигнал центъра на България и отдавна си работи. Припомням, че по данни на властите той е с дълъг инкубационен период, което означава, че щом жената вече се възстановява, той  е в Габрово поне от ТРИ седмици.
И Бог знае по кой път е дошъл и кой точно го е донесъл, щом е заразил самотно живееща жена?! А накъде е тръгнал, къде живее и къде още в ходил последните три седмици??? 

Да си прибират щабовете, глашатаите, викачките, баячките и ония ненормалните, които щели да се бесят и палят заради тях.... и да се махат!
Банда гласовити некадърници, с широки гърла!

Кое не им е ПУНТА МАРА?!

Здравеопазването ли?! 
Образованието ли?!
Пътищата ли?!
Електронното правителство ли?!
Проектите ли?!
Сигурността ли?!
Контролът ли?!
Институциите ли?!
Медиите ли?!
Съдебната система ли?!
Дипломацията ли?!

А сега се оказа, че открили вируса на случаен принцип!!!

Истината е, че ние сме оставени на Случайността!
А нас ни управляват СЛУЧАЙНИЦИ!

Министри, кметове и чиновници, начело с батката им и мисирките му, от сутрин до вечер представят ПУНТА МАРА - управлението им за върховно постижение.

Милиони невинни прокудиха, хиляди нещастни измряха от болести и стрес неизлекувани,  нацията е опростачена до болка, корупцията стърже дъното...А  сега

П.П.: Ако това е истина и вирусът е в Габрово, това означава, че проспаха най-важното събитие, откакто са на власт. Трябваше да пазят държавата, населението и живота ни. А Той, вирусът се шетри незабелязан дори!!!
И трябва сами да си ходят! 
Веднага!

Пепа Сомлева

Източник/ци: https://liberta.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...