Мъж от болницата в Бяла Слатина: Държат ни като престъпници, а дори нямаме симптоми /видео/ – представете си какво ще стане когато нещата станат действително сериозни

.
Източник: Facebook

Млад мъж показа и разказа във видео за кошма, който преживява вече четвърти ден в болницата в Бяла Слатина. Той попада там, след като в петък вечерта има оплаквания от стомашни проблеми и повръщане. По думите му престоят в болницата е заради ”съмнения за коронавирус”, въпреки, че до момента нито му е взета кръвна проба, нито има каквито и да било симптоми.

Във видеото може да видите условията, в които мъжът е задържан заедно с друга жена, която също няма симптоми на коронавирус, но пък е вдигнала кръвно заради преживения шок от отношението и паниката в болнчното заведение. 

Вижте историята, която със светкавична скорост обикаля социалните мрежи и си представете какво ще стане когато проблема с короновирус-19 стане сериозен:

https://frognews.bg/

 

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...