Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илиан Василев: Борисов използва кризата и хорския страх за личен пиар

.
Илиан Василев

Надявах се, че поне този път Борисов ще избяга от егото си и няма да използва кризата и страха на хората за личен пиар. Уви, това е същността му - извън премиерстването му животът за него няма смисъл. Представяте ли си що за интегритет има след като някъде там може да има дете, което да има нужда от баща.
И какво си мисли, че ще се прехласнем по мъдростта, по решителността му?

Истината е, че тези четири случая, именно защото нямат връзка с чужбина, означават само едно, че заразата отдавна е у нас, разпространява се по свои пътища и е достигнала мащаба далеч над спряганите. Само можем да гадаем за размера на реално заразените.

След като имаш само 3000 теста, и ги ограничаваш само до проявилите симптомите, а знаеш, че заразата тръгва от бизсиптомния период, да твърдиш че изобщо имаш представа какво се е случило и какво ще се случи, е меко казано смешно. И организираш масов спектакъл за да внушиш доверие че нещата са под контрол?

От мои познати лекари разбирам че втората грипна епидемия е изключително масова и протича с различни симптоми. Заболели от коронавирус могат да са заразили много хора и да се оздравяли, като по този начим никога няма да попаднат в статистиката. Има модели за прогнозиране на развитието на подобни кризи. 

От кога се знае, че е неизбежно случилото се снощи, че няма да има маски, защитни облекла, лекарства - и едва днес "на живо" Вожда взе "мъдрите решения", когато вече джинът е извън бутилката.

Вместо да отговаря защо не се взети вече нужните решения, той прави шоу за лична употреба.

Ще бъде добре, въпреки огромното си его, ако Борисов и всички политици като него, разберат, кризата не е време за корист и его, да не говорим за рейгинги и пиар. Само защото му е остро необходимо заради дупките в морала и властта му.

А вие, просто се грижете да се информирате извън официалните източници. След като се контролират от политици, които не могат да се контролират.

Facebook, Илиан Василев

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!