Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Божков: Разполагам с документи за огромна корупция, но не съм ги предал все още: xak news 08.03.2020

Васил Божков излезе с ново изявление, ето какво е:

„Предвид спекулациите които се вихрят с моето име в социалната мрежа Фейсбук и с това дали съм дал, предал на някой документи с доказателства за огромни корупционни схеми в България, искам да съобщя на всички, че документи и доказателства има, но все още не са предадени на никой. 

Да, аз и моите адвокати имахме такова намерение, но не става въпрос за 10 милиарда лева както се тиражира в някои сайтове с неясни собственици и изцяло измислено съдържание в България.

За момента обаче не сме предали нищо, защото се оказва, че и на който евродепутат или чиновник да ги предадем, няма да има никаква реакция в България. Обмисляме друг ход с изваждането на цялата информация, за който ще ви уведомим.

Разбирам желанието на много хора да се правят на журналисти и че имат информация от първо лице, единствено число от Васил Божков, но това което в момента се тиражира в някои сайтове и се споделя в социалните мрежи са спекулации и лъжи, които буквално вредят на мен, моите близки приятели и моето семейство.

Призовавам цяла България да спре да споделя лъжливите материали на някои медии, които дори не бяха виждали Васил Божков на снимка преди да се случат нещата с мен.

Има само две медии една в България и една в Сърбия на които отново ще се доверим, както с първото ми писмо след като станах беглец от България, но това ще се случи тогава, когато дойде времето да покажем всичко и да даваме изявления, пак повтарям, не съм давал документи на никой евродепутат или еврочиновник, защото от всичко това няма да има никаква полза.“

Васил Божков

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!