Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ми…Грант… И?

Автор: Светльо Витков, ФБ 

Или
Дали Египет е съчувствал на скакалците?

Одобрявам отношението на Гърция към нашествениците от Афганистан и Африка. Държавните граници са за това, за да се опазват от инвазия. Тези хора не са бежанци от войната в Сирия, а хора с различна религия и култура от европейската, предимно от Афганистан, които са решили да се заселят в Европа.

Дори Америка построи стена, за да спре мексиканските си съседи от инвазия.

Великото преселение на народите е завършило отдавна и Европа не носи вина, а и отговорност за неконтролируемото развъждане на индивиди в изостанали държави извън нея, както и задължението да им осигури дом и доходи, само заради това, че имат много деца.

Претопяването на народи, чрез прекомерна раждаемост на други, както и малцинства, е стара стратегия за завладяване на територии. Пресен пример е съседна Северна Македония, чието население вече е с преобладаващ албански етнос и то в рамките на около 40 години.

Ако някоя или някои европейски държави искат да заселят афганистанци или африканци на територията си, за да се справят с демографските си проблеми, както и да източват средства под формата на хуманитарност… нека намерят начин да си ги транспортират директно.

Страни като България и Гърция, които се явяват южна европейска граница, не са длъжни да стават заложници в тази инвазия, наречена от медиите - „хуманитарна криза”.

Оказва се, че „обединена Европа” е обединена само около интересите на 3-4 държави в нея, които имат най-силна икономика и лоби в ЕС.

На периферията… майната й!

Както се казваше в един виц, за да се премахне расизма в африканска държава, където живеели бели, черни и всякакви, приели - всички граждани на страната да се наричат „зелени”. Един автобус, претъпкан от шарен народ затънал и нямало излизане. По едно време шофьорът, който бил бял, се обърнал назад и извикал: Хайде! По-тъмно зелените да слизат да бутат!

Толкова за приказките за равенство и хуманизъм!

В тази криза, трябва да се отчетат и действията на премиера Борисов за това, че до момента нашественици не са допуснати от Турция към България, защото при задържане на нелегален мигрант в европейска държава, той бива връщан там, откъдето е първата му регистрация в Европа.

За жалост, кризата не е приключила и докато не приключи, няма основание за успокоение, защото ситуацията може да се промени според хода на преговорите между кюрдите, Сирия и Турция, Европейски съюз, Америка и Русия. Създаването на нова държава изисква територия, която вече е заета от някой…

И преди някой да ми скочи, че не съчувствам, ще кажа, че както не считам за правилно, хора, които нямат домашни любимци да се борят за правата на животните, така и считам за лицемерно - хора, които не са приели в семейството си мигранти, да се борят за техните права!

Гърция залови цял „хандбален отбор“ мигранти с фалшиви БГ паспорти

Агент Х пита - Обслужва ли министър Екатерина Захариева паспортната мафия? - Документи

Източник/ци: https://www.lentata.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!