Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Уравновесяване на разклатените

Принципно не обичам с женска злоба да говоря срещу жени. Но няма как да не забележа как точно жени, които се набиват на общественото внимание като не особено уравновесени, да не кажем направо разклатени от вниманието на ГМР, коментират медицинските сестри днес.

Даниелчето Дариткова, видна герберска функционерка, да отбележа за тези, които плюят Русия – ЗАВЪРШИЛА В САНКТ ПЕТЕРБУРГ медицина, днес обвини сестрите, че са били „психически неуравновесени жени“.

И това идва от устата на една жена, която повече от десет години си подпира кълките на парламентарните кресла и общо взето ефект от работата й не се забелязва, с изключение на кресливите и истерични интервюта пред медиите. Естествено, до едно в защита на нейния идол – Мутрата.

И да й кажа нещо на нея, както и на хиляди подобни такива женици, които са се покатерили по кариерната стълбица в хоризонтално положение.

Има жени, които се гнусят да използват леглото като трамплин за кариерата си.

Има жени, които се гнусят да крадат от народа си.

Има жени, които се гнусят да спят с партийни и бизнес величия, за да си осигурят търсения стандарт на живот.

Има жени, които се гнусят да лъжат и да използват клеветата, обидата и интригата като основни оръжия в професията си.

Има жени, които се гнусят семейството им да просперира благодарение на любовниците им.

Има жени….които работят по 24 часа, на смени, нощем, сменят подлоги, слагат инжекции, сменят мръсни превръзки на заразно болни, помагат в тежки операции, работят на три места, за да издържат децата си. Завършили също здравна специалност. Медицински сестри. Без които лекарите не могат. И ние, пациентите, не можем.

Тези жени не знаят какво е заради лобирането на някой закон да получиш куфар с пари.
Те не носят Версаче и Армани, но носят достойнството си върху себе си и то ги краси повече от вашите фантифлюшки и тоалети от Париж.
Те не носят бижута на Булгари и Тифани, а носят шоколадче на децата си от спестените от храната си пари.
Те не се возят в скъпи джипове, а инвестират в здрави обувки, за да пестят пари от автобуса.
Те не миришат на скъпи френски парфюми, но миришат на чиста съвест!

И….Дариткова, тези жени са много по-достойни от теб! Много по-уравновесени са, защото съвестта им е чиста. Също като портфейлите им. Те се страхуват, че няма с какво да нахранят семействата си. Ти се страхуваш какво ще ти се случи, ако паднете от власт и се разкрие какво сте правили.

Не смей! Не смей да се подиграваш на тези жени, защото те са много по-достойни от теб! И всички ние ги уважаваме. Също за разлика от теб!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!