Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов бил готов за трети път да изпусне косъма = подаде оставка, писнало му... да го охраняват! А на вас? И къде е севилският?

Само в Lupa.bg: Борисов на косъм да хвърли оставка

Премиерът Бойко Борисов наскоро е бил готов да подаде оставка като министър-председател за трети път, научи Lupa.bg от депутати в парламента.

"Бойко на два-три пъти аха да хвърли кърпата отново, едва са го удържали", разказаха народни представители.

Премиерът бил изключително изнервен от постоянните атаки към него и непрестанния разнобой с политическите му партньори. Всичко това, на фона на напечената геополитическа обстановка, тотално го изкарвало от равновесие.

Депутатите от ГЕРБ не посмяха да признаят за тази опасност, но коалиционният партньор на Бойко Борисов - Валери Симеонов, не отрече. "Питайте Борисов по този въпрос. Аз нито потвърждавам, нито отричам", лаконичен беше Симеонов пред Lupa.bg

В ДПС пък не вярват Борисов да „слезе доброволно от влака” за трети път, защото имал фикс идея този път да изкара пълен мандат. А и без премиерския имунитет рискувал проблеми с правосъдието. 

Освен това лидерът на ГЕРБ не искал да бъде в слаба позиция точно в момента, когато бившият му заместник Цветан Цветанов се стяга за нова партия, която цели да отцепи съществен електорат от ГЕРБ.

Самият Цветанов вчера в прав текст каза по БНР, че има много хората, които желаят да се направи нов политически проект. "В срещите, които правя ежедневно, има хора, които казват, че трябва да се направи политически проект, защото център-дясно избирателят не е представен политически", подчерта той. 

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!