Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов и партията му се разследват в няколко държави за съучастие в престъна групировка създала финансова пирамида измамила хиляди граждани по цял свят

Братът на издирваната в цял свят крипто кралица Ружа Игнатова, буквално е накиснал Бойко Борисов и партия Герб за цялата схема покрай криптовалутата „One Coin“, според информацията, която ни беше доверена в момента Бойко Борисов и партията му се разследват в няколко държави за съучастие в престъна групировка създала финансова пирамида измамила хиляди граждани по цял свят.

Константин Игнатов буквално е признал пред американците, че всъщност той и сестра му, са били само лицата на тази схема измислена от хора в България свързани пряко с Бойко Борисов.

От сметките на партия Герб в началото ни се превеждаха пари в Германия, пари които уж ние трябваше да ползваме, за да организираме техните събития, семинари и пресконференции, в последствие ни казаха, че нещата трябва да минат на друго ниво и с капитала да създадем фирма, която да търгува и има собствена криптовалута.

Бойко Борисов лично се познаваше със сестра ми е твърдял пред службите на САЩ, Игнатов и дори е посочил дати, когато Ружа Игнатова е била в България и са охранявали гардовете на НСО, които се числят към охраната на Бойко Борисов.

Реално Константин Игнатов е посочил имената на всички в Герб, замесени в пирамидата наречена „One Coin“, което пък е принудило американците да му предложат споразумение и да лежи много по-малко в затвора, отколкото се посочваше първоначално от всички медии.

източник: https://www.xaknews.com

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!