Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо никой не задава тези въпроси за “сирийските” бежанци?!

Когато клетите, боси, гладни "сирийски" бежанци с малки деца се окажат предимно млади мъже, говорещи тюркски, афгански и други азиатски езици и крещящи слогана на Ислямска държава и на Ал-Кайда - "Такбир, Аллаху Акбар", както ще чуете от видеото. Същите думички, които ние чувахме 9 години, докато брадати убийци режеха глави и развяваха черни знамена.

Когато западни независими журналисти, които са в епицентъра на събитията и директно ви казват, че много голяма част от тези хора са наемници от Африка и Централна Азия, които са се биели и правили джихад срещу сирийците в Сирия (https://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1342).

Когато дори БТВ и български медии отиват на място и осъзнават, че почти няма сирийци и повечето са от Африка и Ц.Азия: (https://offnews.bg/sviat/povecheto-ot-migrantite-na-granitcata-sa-ot-afrika-pochti-niama-sirij-722895.html)

Когато Ройтерс (https://youtu.be/sAaxYu2nha0?t=2283) показва директно двучасово видео от бежански поток към Гърция и ти го гледаш и не чуваш арабски със сирийски акценти, а гледаш предимно хора от африкански произход.

Когато Франс Прес пуска видео (https://www.youtube.com/watch?v=n_Oin50nYoQ) и отново не чуваш друго освен пущу, дари и различни тюркски езици и отново виждаш маси предимно от млади мъже.

Разбира се, че тук-там има деца, тук-там има и жени, дори и сирийци, но това не променя нещата, абсолютно на всеки клип с масови (а не избирателни) кадри, се вижда общата картина.

По-умните хора ще се запитат "Какво правят стотици хиляди африканци и централноазиатци, предимно мъже, в Турция?", "Как така Турция ги нарича сирийски бежанци?"; "Какво са правили тези мъже в Сирия и участвали ли са в терористични ислямистки организации?", "Защо Турция е нахлула в Сирия и претендира, че се бие в името на тези бежанци, които всъщност са чужденци и най-вероятно наемници с кръв по ръцете?". "Защо се вкарват в Европа след като например само богатата С.Арабия има построени 3 милиона палатки за поклонници в Мека, но никой не ходи там?", "Защо Източна Европа да приема съмнителни бежанци, най-вероятно много от тях платени бойци, получавали оръжия и трейнинг от страните в Зап. Европа?"... И много други подобни.

Но никой не задава тези въпроси. Единственото, което крякат интернет-троловете е, че виновници са Сирия и Русия, защото удряли горките джихадисти в Идлеб, официално управляван от Ал-Кайда и ОФИЦИАЛНА сирийска територия, а праведния мюсюлмански брат Ердоган жално защитава бедни брадати същества и вкарва клетите им избягали жени от Сирия в Европа, за да им "помогнел". Просто нямам думи.

Daher Lammoth, фейсбук

Източник/ци: https://big5.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!