Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лидерът на БОЕЦ: Схемата „Барселона”! Кой, как и защо!

Image may contain: 2 people, text

.

Борислава Йовчева

СХЕМАТА „Барселона”! Кой, как и защо! 10 дни след публикацията на El Periodico за разследването на испанската прокуратура по сигнал на БОЕЦ срещу Борисов за пране на пари остават без отговор много въпроси, но най-важна е схемата, по която Борисов е осигурил къща в Барселона и луксозен живот на любовницата си. А тя е елементарна.

Разбира се, че Борисов няма „Къща в Барселона” на свое име. Помните ли „Кореком”? Българите не можеха да си купуват стоки с долари и марки от тези магазини, защото трябваше да доказват от къде имат валутата и затова им трябваха приятели, най-често тираджии, които имаха официални доходи във валута, на които даваха левове и те им купуваха, каквото им трябва и всичко е точно. 

Абсолютно същата схема. Борисов според декларираните си доходи не бил могъл да си купи къща дори в Брегово, а камо ли в Барселона. В Европа има ефективни механизми, които биха стопирали подобни сделки още на етап банкови трансфери и гаранции, ако някой с недоказани, или съмнителни доходи се опита да извърши сделка за милиони. Тук на помощ идват „приятелите” с „чисти и доказани” доходи – Чаушев, Христов, Саздов и тн. Борисов им „дава” парите и те купуват къщата в Барселона на любовницата му и всичко е точно. С едно уточнение. 

Борисов не дава кеш нищо, той им „дава” обществени поръчки и европроекти за усвояване за десетки милиони, от които те си избиват милионите за барселонската инвестиция. Борисов „плаща” за къщата с нашите пари. Борисов осигурява и чадър над бизнеса на своите приятели, над десет години Лукойл не са платили нито един лев данъци в България при милиардни обороти! За благодарност Златев, Чаушев и тн. апортират една къща за три милиона във фирмата на любовницата му в Барселона, която си кара „поршето” за 70 000 евро по барселонските улици и си наглежда магазина на Шервиньо за още два милиона евро. Ясно че, „руската връзка” е на Буда и обкръжението му, а не на испанският вестник, или на вносителите на сигнала.

Затова Борисов отрича, че има „имот, или къща в Барселона”, но не отрича дали има връзка с Борислава Йовчева и дали детето и е от него. А това не е някаква пикантерия, или жълтина, а същността на схемата. Когато това се докаже категорично, тогава Борисов е приключил. За сега той не отрича, а се извива и гърчи, като изпечен лъжец защото не знае до къде са стигнали в своето разследване испанската прокуратура и каталунската полиция и с какво БОЕЦ разполагаме. Но това само удължава агонията му и прави краят му още по катастрофален.

БОЕЦ не спираме да поставяме следните въпроси:
1. Защо Чаушев е апортирал къща за три милиона евро във фирмата на Борислава Йовчева, за която сам казва, че не я познава?
2. От къде бащата на Борислава Йовчева, Георги Йовчев има 1 750 000 лева за съучастие във вдигането на капитала на другата фирма свързана с Йовчева EMA BGS ?
3. Защо магазина на Йовчева затвори веднага, след като излезе статията в испанският вестник (Биволъ публикуваха видео от ненадейното опразване на магазина)?
4. Бойко Борисов ли е баща на детето на Борислава Йовчева?
5. Как Борисов и прокуратурата ще обяснят десетките милиони налети във фирмите на неговите приближени и замесени в Схемата „Барселона” и това, че от както е на власт Лукойл не са платили нито лев данъци?
6. Защо КПКОНПИ не реагира на същият сигнал на БОЕЦ внесен още през ноември 2018г?
7. Защо Гешев отказа да се сезира по сигнала на БОЕЦ внесен на 21.02 и да образува наказателно производство срещу Борисов, а се ‘самосезира” на 24.02 образувайки нищо не значеща „проверка”, по която да проверяват каквото е угодно на господарите му и да игнорират предоставените от нас документи и доказателства?

Това не е просто скандал, това най-тежкият удар срещу управляващата ни мафия и лично срещу Борисов за последните десет години. Тоталната истерия, параноя, страх и мобилизация на всички свински „медии” и дежурни матросовци да бранят вожда и да заливат с помия БОЕЦ и журналистите отразяващи темата е доказателство за нивото на опасност, което крие този скандал за тях. Лавината от заплахи срещу БОЕЦ също е най-верният лакмус, че сме на прав път. Ударното ПР-ско раздаване на десетки милиони пак наши пари от Борисов в опит да закрепи властта си също доказва истерията в която са изпаднали управляващите и огромният страх, който ги тресе. Борисов и мафията му гасят подобни пожари по два начина – с репресии и с раздаване на пари, нашите пари. В момента е в ход целият ченгеджийски арсенал на мафията.
Продължаваме! Очаквайте следващите действия на БОЕЦ.
Споделете, тези въпроси са важни и трябва да стигнат до всеки. 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!