Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Томислав Дончев за статията на „Ел Периодико”: Това е стара манджа, претоплена на испански котлон – Но готвача остарява, ЕС и народ обеднява, няма свободни милиони за нови манджи и приоми

"Властите в Испания, по сигнал, подаден от България, разследват въпросния имот. Не чух да разследват премиера. Това е стара манджа, претоплена на испанския котлон. Такива неща не се случват случайно. Премиерът много ясно заяви, че къща в Испания няма. Още повече, че се появи и собственикът на имота", категоричен бе Дончев.

,,Всеки би имал интерес от този скандал. Като почнем от всички политически опоненти и стигнем до всички международни институции. Освен това да не забравяме, че предстои да приемат България в чакалнята на Еврозоната, строим ключови енергийни проекти, така че списъкът с лица, които биха имали интерес от целия този шум е доста дълъг'', допълни още той.

Палачи дете!!! Баща ти е невинен?

,,Ние сме отворена държава и всеки може да пътува там, където иска, за да работи или учи. Но е безспорен факт, че имаме ръст на българите, които се завръщат у нас.

Свободна Европа: Цифрите показват, че все повече българи напускат България и все повече намаляваме

Няма никакъв пиар. Завръщането на младите трябва да бъде приоритет, но това да не става само чрез заплати'', обясни вицепремиерът Дончев. 

Ужас без край! След Истината за Великия Икономически Просперитет разбиха и Истината за завръщащите се заради ГЕРБ българи – Заминалите българи 2 пъти повече от върналите се: НСИ /Да не дава Господ Истината за БарЦелона да разбият/

НСИ призна: Не са верни данните за икономическия растеж на страната

Дончев коментира и интервю на вицепримиера Красимир Каракачанов, които вчера се изказа гневно по повод ареста на шефката на басейнова дирекция в Пловдив. Каракачанов се възмути от ареста, при който „жена с писалка“ е арестувана от хора с „качулки и автомати“ и попита дали трябва да следващия път да изпрати тежка техника и танкове.

Горанов и Дончев са отговорни за признатата измама с икономическата статистика – „Стигнахме важен бенчмарк за всяка бананова република - несигурни статистически данни”

„Това не го определя МВР и премиера. Не беше хубаво изказването на Кракачанов. Нито армията е негова, нито полицията е на Маринов.Такива изказвания ни връщат 100-тина години назад“, каза Томислав Дончев.

По отношение на проверките на приватизационния период Томислав Дончев заяви, че тепърва предстои да разберем дали тази инициатива ще доведе до конкретен резултат и допълни, че тази тема не е затворена за българското общество и по този въпрос има смисъл от публичен дебат.

Палачи дете!!! Баща ти е невинен?: 7 милиона от европроекти и обществени поръчки за „инвестиралите“ в манекенката Борислава Йовчева

"Барселонагейт" отвори кутията на българската Пандора, тече мащабно международно разследване

Отрече се ТОЙ от своя личен живот, за да раздаде душата си до край за България! Четете и се дивете, българи...

БОЕЦ изисква от Парламента отстраняването на Борисов и разследване на казуса с „Къщата в Барселона“

Източник/ци: http://epicenter.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!