Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петър Москов: Радев спря да е обединител на нацията, когато избра парадите в Москва пред жертвите на комунизма

Петър Москов

Петър Москов с Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

„Нямаше да има нищо нередно в напрежението между ГЕРБ, БСП и президента Румен Радев, ако споровете им не се превръщат в махленски скандали и в дребнотемие". Това заяви пред БНТ лидерът на КОД Петър Москов. "Не мъжко и джентълменско да се използват жени и деца в битката между страните. От една страна имаме някаква жена, която взимала 500 лв. заплата през 2014 г., а от другата - някакво момиче, което се снимало по бански. Избраните държавни институции не могат да гарантират спокойствието на гражданите, което се прави с посочването на ясна посока, в която вървим. Румен Радев е престанал да бъде обединител на нация, когато предпочете парадите в Москва пред жертвите на комунизма. Не е мъжко и да използваш образа на Васил Левски за политически и партийни цели. Да организираш партийно сборище пред паметника на Апостола е все едно да направиш дискотека в църква", каза още бившият здравен министър.

"Какво ще си мерят ГЕРБ и БСП, ще се разбере на изборите догодина. Отново искам да подчертая, че според мен вот за парламентарни избори през 2020 г. няма да се случи. Докато ГЕРБ и БСП си разменят махленски приказки, проличава острата липса на силна дясна формация встрани, която да внася здрав разум. От са чудесни в борбата с БСП в количествено отношение. Прави са хората, които твърдят, че дясното обединение е виц, който все по-тъжно се разказва. Има някои хора, които просто искат да са в парламента, но въпросът е какво правиш после там. Както БСП и Радев и БСП искат оставката на Борисов, но не казват защо", каза още Москов.

Илиян Василев: Властта в България се путинизира, за да оцелее

Злото, което погубва България, се нарича комунизъм, преименуван в социализъм, който в момента мутира като Путинов слугинаж: Капитан I ранг о. з. Васил Данов

Никой не смее да запита - колко живи пари са влезли в България от Европа, колко - от Евразия, и колко са изтекли в Москва: Огнян Минчев

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!