Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пръска ли се по шевовете България от завръщащи се българи? Според Комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР: Категорично ДА! – Комунистическата партия ги изгони с глад и мизерия. Доброто ни управление ги връща!

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Бойко Борисов и ведомствения му правителствен сайт ПИК „избиха рибата“… Този път с поредната „отлична новина за икономиката“ и „доброто управление“ на ГЕРБ. Според което българите се завръщали в Родината, а били изгонени от комунистите с глад и мизерия…

Борисов прилага графика, без обаче да посочва на фона на тези, които се завръщат колко още си стягат багажа и заминават в чужбина, заради липсата на перспектива у нас и мизерния стандарт на живот благодарение на неговото управление..  

При това съвсем не става ясно дали завърналите се си идват за постоянно или временно, както обикновено правят по 1-2 пъти в годината.

Посмейте се на този шедьовър: 

Поредна добра новина за икономиката на България и завръщането на българите у нас съобщи във фейсбук премиерът Бойко Борисов, видя ПИК. Той прилага статистическа графика, от която е виден невероятният ръст от 4 пъти на прибралите се в родината нашенци в последните години.

„Дълги години страната ни беше управлявана от тежък комунистически режим, българите нямахме право на избор и свободно движение. Последваха кризите, до които бяхме докарани от същата комунистическа партия – срив на българския лев, изчезване на спестяванията на хората, свръхинфлация, глад и мизерия. Логично, много българи потърсиха своя шанс за оцеляване и развитие зад граница.

През последните години у нас има видим напредък. Това е мнението на хората и анализаторите, това показват и всички статистически данни. Именно затова през последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в родината – около 4 пъти за периода 2012 г. – 2018 г.

Днес в Европа няма стена, която да разделя хората, миграционните процеси са сравнително лесни, но за нас е важно, че посоката вече е двупосочна. Разбира се, че в страната ни има проблеми, но те са решими и по тях се работи.

Продължаваме с усилията за подобряване на условията на живот, да имаме по-високи доходи, по-добра инфраструктура, по-добра бизнес среда. Всеки един българин е важен за страната ни! Вярвам, че сме на прав път и положителната тенденция все повече българи да се завръщат в родината ще продължи“, написа Борисов.

По времето на соца имало един страшен цигански оркестър, който свирел по банкети и конгреси на БКП из цяла България и така цигните си изкарвали хляба. След 1989 г. дошла демокрацията и нямало вече банкети и конгреси. БКП-то им казали, че вече няма да са те на власт и цигните се прибрали по селата. Глада обаче не се търпи и решили да се предложат на новата власт... да им свирят на техните събития. Пратили най-младия тромпетист - Асан, в София, като изрично му забранили да споменава, че са свирили за БКП-то. След два дена се връща Асанчо тъжен, бушониран, омачкан и окъсан..
Наобиколили го от цялата махала:
- Кажи, Асане какво стана?
- Ми к'во... като разбраха, че сме свирили за БКП-то, ме смляха от бой и ме изхвърлиха.
- Бре, Асанчо, к'ъв си прост, начи! Нали те предупредихме да не им казваш, че сме свирили на комунистите?!
- А бе аз не им казах бе бате, те беа същите и мa познаа...

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!