Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За ГЕРБ публикациите за Борисов са фалшиви. Каталунската полиция потвърди за разследването

.
Ивелина Василева.

Не разполагам с такава информация и не смятам, че е редно да се коментира подобна информация, която според мен има фалшив характер.
Това заяви пред журналисти в парламента народният представител от ГЕРБ Ивелина Василева.  Поводът за коментара е информация, публикувана в барселонското издание "Периодико", според която полицията на Каталуния и Прокуратурата за борба с корупцията в Мадрид разследват дали премиерът Бойко Борисов е свързан с "международна схема за пране на пари". 

В същото време Каталунската полиция е потвърдила пред журналисти, че има висящо разследване. Пред Еuractiv те са уточнили, че в момента не  могат да дадат повече подробности зарад характера на разследването.

Съпредседателят на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов заяви, че не са запознати с подобна информация.

Пред журналисти Румен Гечев от "БСП за България" посъветва управляващите да обяснят "грешката" в данните за икономическия растеж на България и в Барселона. Той коментира, че в цялата парламентарна група на БСП се разпространяват публикации от испанската преса.

Преди това от трибуната Гечев заяви, че правителството дава назад за чакалнята на еврозоната, защото растежът не е 3,3 процента.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!