Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Председателят на Младежи ГЕРБ: Борисов се ползва с безупречна репутация и висок авторитет, скълъпени истории за няколко копейки не променят това

"Министър-председателят Boyko Borissov се ползва с достатъчно безупречна репутация и висок авторитет както в Европа, но така и сред всички чуждестранни партньори.

Зле скалъпени измами, за няколко копейки, няма да променят този факт." 

Това написа на страницата си във Фейсбук Георг Георгиев, зам.-министър на външните работи и председател на Младежи ГЕРБ. 

Постът на зам.-министъра е по повод на публикацията в испанското издание "Ел периодико", че името на премиера е замесено в история с пране на пари, разследвана от властите в Барселона.

Георгев обаче не споменава изданието, а публикува видео от разговора на Борисов с представителите на българските медии в Брюксел, в който той коментира темата. 

Чуй истината от противника: Идва буря!

Руска връзка след руска връзка! Захариева: Не може да нямам съмнения за руска връзка в информацията в „Периодико“

Александър Чаушев: Къщата в Барселона е моя, не на Бойко! – И момата също?

Фактът си е факт – една убавица цъфнала в Барселона с 3 млн. евро за къща и още 2 млн. джобни. И как ги изкара тия пари? Кой може в България да дари метресата си с 5 млн. евро?

ШАШКАНИЦА – Какво да я правим тая новина? Не, не може без нея. Не може испанците да го напишат, а ние да се правим на "Работническо дело"

В "Кауфланд" се хванаха за главата: Баби и дядовци крадат луканка и кашкавал – Учили се от управляващите на УСВОЯВАНЕ?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!