Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ох, признах си... Виках с цяло гърло... Само като я чух с кухото си, оруелско говорене и не знам какво ми стана

Синьо-червени комунисти – ТЯХ ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ ГИ

Кметът на София Йорданка Фандъкова –комунист („Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г. Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни борци – антифашисти и антикапиталисти“, заяви преди време червеният общински съветник Тодор Кръстев от Пловдив)
75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Слушам граждани за европейско развитие възмутени от виковете на тълпата и цял ден събирам кураж да си призная, че и аз виках. Ох, признах си...Надявам се няма да ме заподозрете в принадлежност към някоя агитка, нито в БСП пристрастие, защото никога не ме е обладавало такова. И не ме е срам да ви кажа. Виках с цяло гърло, първо предатели, после мафия и след това оставка, може би не точно в тази последователност, но не ми остана гърло и глас. Само като я чух хрисимата, толкова провинена, толкова виновна пред всички столичани а и пред всички българи кметица, имаща наглостта да ни губи безценни минути от живота с кухото си, оруелско говорене и не знам какво ми стана.

Добре че се ужасявам от оръжията и не мога да ги ползвам, пък и проверяват, обаче един Франкенщайн ми образуват тези властници демократично избрани. Някъде около панкреаса и дясната сливица. Джигер му викаха на това май. А съм кротка жена, не обичам крясъци...

Защо ни губи времето тази, гледа ме право в очите красиво, синеоко момиче до мен, все едно ми е прочело мислите. И като ме блъсна този въпрос. Как е възможно да и позволяваме не само да ни губи времето ами демонстрирайки ни спокойно посредствеността си да ни съсипва живота, да обезобразява красивата София и да оставя децата ни без бъдеще, колко години вече!

И с кой сурат е застанала връз святото място?

Не е за свеждане на глави времето.

Това щеше да е кощунствено, перверзно щеше да е ако не бяхме я освиркали. Ако бяхме доказали, че сме загубили способността да възразяваме срещу загробващата им наглост.

И викнах и аз с момичето до мен. Левски ще помоля за прошка някой ден, като се видим оттатък. А оскърбените ще посъветвам да свикват. Щом сдържан и много пропуснал през сърцето и съзнанието си човек, за какъвто се имам обърнахте в потенциален масов у***ц (засега на ум) на овластени идиоти, не ви е за завиждане работата. А и срещу мафията всички средства са позволени, нали борисов така беше казал.

Sonia Momchilova

----

По времето на соца имало един страшен цигански оркестър, който свирел по банкети и конгреси на БКП из цяла България и така цигните си изкарвали хляба. След 1989 г. дошла демокрацията и нямало вече банкети и конгреси. БКП-то им казали, че вече няма да са те на власт и цигните се прибрали по селата. Глада обаче не се търпи и решили да се предложат на новата власт... да им свирят на техните събития. Пратили най-младия тромпетист - Асан, в София, като изрично му забранили да споменава, че са свирили за БКП-то. След два дена се връща Асанчо тъжен, бушониран, омачкан и окъсан..
Наобиколили го от цялата махала:
- Кажи, Асане какво стана?
- Ми к'во... като разбраха, че сме свирили за БКП-то, ме смляха от бой и ме изхвърлиха.
- Бре, Асанчо, к'ъв си прост, начи! Нали те предупредихме да не им казваш, че сме свирили на комунистите?!
- А бе аз не им казах бе бате, те беа същите и мa познаа...

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!