Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ей, ако Плевнелиев беше оглавил шествие в памет на Левски...

Ако Плевнелиев беше оглавил шествие в памет на Левски, щеше да е много по-елегантно, въздържано, изпипано като хореография и изобщо доста по-обрано откъм тълпа.

Но Плевнелиев не би и помислил за подобна плебейщина.

Той би оглавил само изискан гейпарад или би дал тон за спонтанен флашмоб в защита на айти сектора от глобалното затопляне, или открит урок по вътреутробно сексуално възпитание...Нещо европейско и цивилизовано искам да кажа би било.

Източник: Соня Момчилова

Плевнелиев: Тук не става въпрос за Левски, тук става въпрос за България!

Росен Плевнелиев също не пропусна да се включи по темата за освиркването на Герб пред паметника на Васил Левски с думите, това което направи Радев е национално предателство.

Не може президентът да седи и да гледа как се дюдюка и освиркват председателката на парламента и да се усмихва. Това е недопустимо, този цирк на 100% е режисиран от хора зад Радев, за да оскверни държавността.

Тук не става въпрос за Левски, тук става въпрос за България, която беше изложена пред света с този цирк. Ние сме все още парламентарна република и трябва да се съобразяваме с това, не може разни лумпени и платени агитки да си правят каквото искат в центъра на София.

Аз бях обединител като президент, но този човек срина доверието в институцията президент.

източник

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си! Как не го е срам?! Излъга всички, че не е членувал в БКП

Президентът клоун

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

ПИК: Лъсна лъжата на Плевнелиев за 10 ноември! Вижте как и защо президентът си е измислил, че е митингувал с два плаката! Идеята му дошла от снимка в "24 часа"!

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!