Източници от ДАНС: Вторият от списъка на САЩ за корупция ще бъде адвокат

.

Вторият от списъка на САЩ за корупция ще бъде адвокат. Това съобщиха за Фрог нюз източници от ДАНС. Те са категорични, че американската държава ще му наложи забрана за влизане в страната на базата на конкретни доказателства, събрани срещу него.

Има данни, че юристът е имал отношения и с криминалния контингент. Все още не е ясно кога Държавният департамент на САЩ ще обяви името му. Родното ФБР са знаели предварително, че съдия Андон Миталов ще е първият “избраник”, но до последно са го пазили в тайна по предварителна уговорка.  

След като името на Миталов  бе съобщено, обществото остана силно разочаровано. Хората вярваха, че САЩ ще посочи човек, близък до властта. “Американската държава няма да даде доказателства за корупция срещу съдията от специализирания наказателен съд, за да не лъсне начина, по който е събирана информацията срещу него”, уточниха от контраразузнаването.   

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...