Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев: Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, да се замислят за управлението си

ГЕРБ призова президента Румен Радев да се извини за поругаването на паметта на Левски? Или ГЕРБ?

Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, трябва да се замислят за целите и начина на тяхното управление.

Това каза президентът Румен Радев пред журналисти в Русе във връзка с реакциите на представители на ГЕРБ по повод снощното поведение на част от участиците в поклонението пред паметта на Васил Левски, предаде репортер на Агенция "Фокус".

На поклонението снощи пред паметника на Апостола някои участници разпознаха, освиркаха и викаха "Мафия!", докато кметът Йорданка Фандъкова произнасяше словото си и посрещнаха с възгласи "Радев!", "Радев!" речта на държавния глава.

Припомняме, че ПГ на ГЕРБ излезе днес с остра декларация срещу президента. Снощи председателят на НС Цвета Караянчева обвини Радев и неговата администрация, че са в основата на снощните провокации.

По времето на соца имало един страшен цигански оркестър, който свирел по банкети и конгреси на БКП из цяла България и така цигните си изкарвали хляба. След 1989 г. дошла демокрацията и нямало вече банкети и конгреси. БКП-то им казали, че вече няма да са те на власт и цигните се прибрали по селата. Глада обаче не се търпи и решили да се предложат на новата власт... да им свирят на техните събития. Пратили най-младия тромпетист - Асан, в София, като изрично му забранили да споменава, че са свирили за БКП-то. След два дена се връща Асанчо тъжен, бушониран, омачкан и окъсан..
Наобиколили го от цялата махала:
- Кажи, Асане какво стана?
- Ми к'во... като разбраха, че сме свирили за БКП-то, ме смляха от бой и ме изхвърлиха.
- Бре, Асанчо, к'ъв си прост, начи! Нали те предупредихме да не им казваш, че сме свирили на комунистите?!
- А бе аз не им казах бе бате, те беа същите и мa познаа...

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!