Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СДС: Започваме разговори с ГЕРБ за премахването на паметника на Съветската армия

България между ляв съветски и дясно-ляв европейски комунизъм

между СССР и ЕСССР

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Председателят на столичната структура на СДС д-р Антон Койчев заяви в предаването "Свободна зона" по ТВ Европа, че през март ще започнат разговори за премахването на паметника на Съветската армия. Той уточни, че първоначално трябва да има разговори в СДС, които ще се проведат след 2 седмици.

Председател на СДС-София обясни, че най-вероятно в Общинския съвет ще бъде внесен доклад от страна на "сините", за да бъдат разсеяни всякакви спекулации. Д-р Койчев допълни, че очаква подкрепа и от Националното ръководство на партията. По думите му, все още не са водени разговори с ГЕРБ, но припомни и даде пример, че от партията на Бойко Борисов са се съгласили да бъде премахнат паметникът "1300 години България" пред НДК.

Той допълни, че за него премахването на Моча е приоритет, но преди да е разговарял с представители на ГЕРБ, нямало как да е сигурно дали споделя вижданията им по този повод. 

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

По времето на соца имало един страшен цигански оркестър, който свирел по банкети и конгреси на БКП из цяла България и така цигните си изкарвали хляба. След 1989 г. дошла демокрацията и нямало вече банкети и конгреси. БКП-то им казали, че вече няма да са те на власт и цигните се прибрали по селата. Глада обаче не се търпи и решили да се предложат на новата власт... да им свирят на техните събития. Пратили най-младия тромпетист - Асан, в София, като изрично му забранили да споменава, че са свирили за БКП-то. След два дена се връща Асанчо тъжен, бушониран, омачкан и окъсан..
Наобиколили го от цялата махала:
- Кажи, Асане какво стана?
- Ми к'во... като разбраха, че сме свирили за БКП-то, ме смляха от бой и ме изхвърлиха.
- Бре, Асанчо, к'ъв си прост, начи! Нали те предупредихме да не им казваш, че сме свирили на комунистите?!
- А бе аз не им казах бе бате, те беа същите и мa познаа...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!