СДС: Започваме разговори с ГЕРБ за премахването на паметника на Съветската армия

България между ляв съветски и дясно-ляв европейски комунизъм

между СССР и ЕСССР

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Председателят на столичната структура на СДС д-р Антон Койчев заяви в предаването "Свободна зона" по ТВ Европа, че през март ще започнат разговори за премахването на паметника на Съветската армия. Той уточни, че първоначално трябва да има разговори в СДС, които ще се проведат след 2 седмици.

Председател на СДС-София обясни, че най-вероятно в Общинския съвет ще бъде внесен доклад от страна на "сините", за да бъдат разсеяни всякакви спекулации. Д-р Койчев допълни, че очаква подкрепа и от Националното ръководство на партията. По думите му, все още не са водени разговори с ГЕРБ, но припомни и даде пример, че от партията на Бойко Борисов са се съгласили да бъде премахнат паметникът "1300 години България" пред НДК.

Той допълни, че за него премахването на Моча е приоритет, но преди да е разговарял с представители на ГЕРБ, нямало как да е сигурно дали споделя вижданията им по този повод. 

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

По времето на соца имало един страшен цигански оркестър, който свирел по банкети и конгреси на БКП из цяла България и така цигните си изкарвали хляба. След 1989 г. дошла демокрацията и нямало вече банкети и конгреси. БКП-то им казали, че вече няма да са те на власт и цигните се прибрали по селата. Глада обаче не се търпи и решили да се предложат на новата власт... да им свирят на техните събития. Пратили най-младия тромпетист - Асан, в София, като изрично му забранили да споменава, че са свирили за БКП-то. След два дена се връща Асанчо тъжен, бушониран, омачкан и окъсан..
Наобиколили го от цялата махала:
- Кажи, Асане какво стана?
- Ми к'во... като разбраха, че сме свирили за БКП-то, ме смляха от бой и ме изхвърлиха.
- Бре, Асанчо, к'ъв си прост, начи! Нали те предупредихме да не им казваш, че сме свирили на комунистите?!
- А бе аз не им казах бе бате, те беа същите и мa познаа...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...